Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Cikkek

Csomagolás

Párnatasak-gyártás:
Tevékenységeink közé tartozik a párnatasakok gyártása. Megrendelőink igényeit mindig figyelembe vesszük, ezért több fóliát gyártó céggel is kapcsolatban állunk. Az általunk gyártott párnatasakokat négy oldalas hegesztéssel készítjük, szélesség: 50mm-től 150mm-ig; magasság: 50mm-től 250mm-ig (kávés cukorzacskótól az instant leveses zacskóig). A párnatasakokat ellátjuk a könnyebb kinyithatóság kedvéért bevágással (easy open). Igény szerint gyűjtőkartonban is elhelyezzük a párnatasakokat. Vállaljuk:

  • Por állagú anyagok csomagolását.
  • Folyadékokat, géleket, akár temperált körülmények között, ha szükséges.
  • Igény szerint védőgázas csomagolásra is van lehetőség.
  • A por állagú premixeket előkészítjük, bekeverjük adott receptúra alapján, ebben segítséget nyújthat gyógyszeripari-technológusunk.
  • Termék gyártmánylapjának megírásában segít élelmiszeripari mérnökünk.
  • Termék notifikációs ügyintézését vállaljuk. (OÉTI)
  • Párnatasakokra igény szerint nyomtatunk QR-kódot, BAR kódot, valamint LOT számot. (A grafikai anyagot a Megrendelőnek kell biztosítania). A grafikák akár a tasak mindkét oldalán elhelyezhetők.

Ha már rendelkezi gyártmánylappal és engedélyekkel a termék gyártásáról,
Ha engedéllyel még nem rendelkező, de az összetételében pontosan meghatározott termék gyártásáról,

Vegye igénybe csomagolás és kapszulatöltési szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Ha még csak elképzelés szintjén érdeklődik a termék gyártásáról, keresse csapatunkat, mi segítünk ötletei megvalósításában!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!


Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Vitamintartalmú étrend-kiegészítők gyártása és csomagolása: bízza ránk!

vitaminok csomagolásaA vitamint tartalmazó termékek gyártása és csomagolása felelősségteljes feladat, amit saját kapacitás hiányában érdemes szakértő partnerre bízni!

Az étrend-kiegészítők fontos szerepet játszanak az emberek egészségének támogatásában és fenntartásában. Ezek között különleges helyet foglalnak el a vitaminok. A vitaminok étrendbe illesztése elengedhetetlenül fontos az emberi szervezet számára, mert legtöbbjükhöz csak ilyen módon juthatunk hozzá.

Vannak köztük olyanok, amelyek közismerten érzékeny anyagok (pl. C-vitamin), tehát különleges bánásmódot igényelnek a raktározás és a gyártási technológiák során. Vannak olyanok is, amelyeket csak igen kis mennyiségben használhatunk biztonságosan (pl. A-vitamin, egyes B-vitaminok), ezért kimérésük, adagolásuk nagy pontosságot és odafigyelést igényel.

Ahhoz, hogy a vitaminok az étrend-kiegészítő készítményekből a megfelelő minőségben és mennyiségben felvehetők legyenek sejtjeink számára, ugyanakkor a gyártási folyamatban is könnyen kezelhetők legyenek, üzemünkben a gyártás a legmodernebb technológiával előkészített minőségi alapanyagokból történik.

Az ilyen gondossággal gyártott termékek minőségének megőrzése és biztonságos eljuttatásuk a fogyasztókhoz kulcsfontosságú, aminek érdekében kiváló minőségű csomagolásra van szükség, ami megvédi a terméket a káros külső hatásoktól.

Vállaljuk - akár az Ön egyedi igénnyel összeállított receptúrája alapján - vitamin-, ásványi anyag-, kollagén- és gyógynövény-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulák és tabletták, valamint folyadékok gyártását és csomagolását.

Ha Ön is étrend-kiegészítők gyártásával foglalkozik, érdemes bennünket választania a vitamintartalmú készítmények csomagolásához, mivel szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segíthetünk Önnek az optimális csomagolási megoldások kiválasztásában. Vállaljuk egyéb étrend-kiegészítők bércsomagolását is, amelyekhez szintén egyedi megoldásokat kínálunk.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Étrend-kiegészítők bércsomagolása: minőség a csomagolási folyamatban

Étrend-kiegészítő bércsomagolásAz étrend-kiegészítők bércsomagolása terén széles körű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk, és rugalmas megoldásokat kínálunk.

Az étrend-kiegészítők az egészséges életmód fontos részét képezik. A fogyasztók egyre inkább tájékozottak és tudatosak az egészségük megőrzése terén, és ennek köszönhetően az étrend-kiegészítők iránti kereslet is folyamatosan nő. A költségek optimális szinten tartásának érdekében rendkívül fontos az étrend-kiegészítők csomagolásának hatékony megoldása, ez ugyanis nem csupán a termék védelmét szolgálja, hanem az első benyomás meghatározó tényezője is lehet a vásárlók számára.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy megrendelőink számára kiváló minőségű és praktikus csomagolást biztosítson az étrend-kiegészítőik számára. A célunk az, hogy hozzájáruljunk az ügyfelek termékeinek sikeréhez, és segítsünk nekik kiemelkedni a piacon.

Amennyiben Ön is keresi a megbízható és profi megoldást az étrend-kiegészítők bércsomagolására, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Lépjen velünk kapcsolatba!

Étrend-kiegészítők bércsomagolása: bízza profikra ezt a munkafázist!

étrend-kiegészítők bércsomagolásaAz étrend-kiegészítőkre nagy a kereslet a napjainkban. Az emberek egyre inkább egészségtudatosabbak lesznek, odafigyelnek arra, hogy milyen életmódot folytatnak. Akinek fontos az egészsége és az erőnléte, az biztosan kiegészíti a táplálkozását vitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel. Ilyen termékeket gyártani és minőségi tartalommal piacra dobni garantált siker.

Aki belevág egy ilyen vállalkozásba, annak nem árt egy megbízható és követhető tervet összeállítani. A csomagolást például többféleképpen is lehet kivitelezni. A gazdaságos és gyors megoldás az étrend-kiegészítők bércsomagolása. Azoknak a cégeknek éri meg az étrend-kiegészítők bércsomagolását választani, akik nem akarnak vagy nincs lehetőségük teljes gyártósort megvásárolni és felállítani és ennek helyet adó épületet sem bérelni. Az étrend-kiegészítők bércsomagolása és a szolgáltatás igénybe vétele azzal az előnnyel jár, hogy olyanokra bízza az előállításnak ezt a fázisát, akik rutinosan benne.

Érdeklődjön megadott elérhetőségeinken a részletekről, és egyszerűsítse le a gyártást az étrend-kiegészítők bércsomagolásának igénybe vételével!

 

Megbízható partner étrendkiegészítő készítmények csomagolásához

étrendkiegészítő készítmények csomagolásA csomagolás alapvető fontosságú egy termék esetében, mert hatással van az eladhatóságra, de védi a terméket is a sérülésektől. A cégünk csomagoláshoz kínál profi szolgáltatásokat olyan ügyfeleknek, akik saját erőből nem akarják vagy nem tudják megoldani a csomagolás kivitelezését.

Az étrendkiegészítő készítmények csomagolásában már nagy tapasztalattal rendelkezünk, ezért ha színvonalas szolgáltatást keres ezen a területen, ne hagyja figyelmen kívül ajánlatunkat! A különféle étrendkiegészítők a leggyakrabban tabletta vagy pedig kapszula formában kerülnek forgalomba, ezeket az előre megbeszéltek alapján csomagoljuk. Ezen kívül por vagy akár folyadék, gél formában is fogyasztható egy-egy étrendkiegészítő, aminek a csomagolása szintén megoldható.

Keressen fel minket bizalommal étrendkiegészítő készítmények csomagolásával kapcsolatban, ha termékének célszerű, biztonságos, korszerű és praktikus csomagolást szeretne biztosítani! Minden részletet pontosan meg tudunk beszélni az étrendkiegészítő készítmények csomagolásáról a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, illetve személyesen.

 

Miért válassza a bliszterezést?

bliszterezésManapság a különböző étrendkiegészítők, vitaminok csomagolásához többféle technikai megoldás áll rendelkezésre. A legtöbb ügyfél természetesen mindenképp olyan eljárást választana, amivel a kész termékek hosszú távon is meg tudják őrizni a minőségüket. Amennyiben Ön még nem talált ilyen technikai megoldást, válassza a bliszterezést!

A bliszterezésnek köszönhetően a vitaminok, étrendkiegészítő termékek hosszú távon is megőrizhetik minőségüket. Az eljárás során hő és nyomás alkalmazásával záródnak le a csomagolások, ez pedig kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a kész borítás később megfelelő és tartós védelmet tudjon biztosítani. Így százszázalékban megóvhatja a készítményeket a különböző külső káros hatásoktól, például a szennyeződésektől, víztől vagy a levegő nedvességtartalmától.

Ha Ön is szeretné a maximumot nyújtani azoknak a vásárlóknak, akik vitaminjait, étrendkiegészítőit választanák, döntsön a bliszterezés mellett! Az eljárással kapcsolatos szolgáltatás igénybevételéért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Bliszterezés rövid határidővel? Keressen bennünket!

bliszterezésA kapszulás étrend-kiegészítőket, vitaminokat és ehhez hasonló készítményeket többnyire bliszterezéssel csomagolják. Az eljárás egyre több étrend-kiegészítőkkel foglalkozó ügyfél figyelmét kelti fel, ugyanakkor olyan szolgáltatást keresnek ezzel kapcsolatban, ami képes rövid idő alatt előállítani a termékeket. Ha Ön még nem talált ilyen szolgáltatást a bliszterezés terén, nem kell tovább keresgélnie, ugyanis jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok ügyfél kifejezetten gyors szolgáltatást keres a bliszterezéssel kapcsolatban, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ehhez tudjunk alkalmazkodni. Természetesen a gyorsaság nem válik a készítmények minőségének rovására: a bliszterezést modern, megbízható berendezésekkel végezzük, amik a rövid határidők betartása mellett segítenek abban, hogy színvonalas termékeket biztosíthassunk az ügyfeleknek. A gyártás végén pedig a minőségellenőrzésről is gondoskodnak tapasztalt szakembereink.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné ránk bízni a bliszerezést, vagy magáról az eljárásról merültek fel kérdései, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink mindenben rendelkezésére állnak!

 

Tabletták és kapszulák bliszterezése prémium gépekkel

Tabletták és kapszulák bliszterezése prémium gépekkelAz étrend-kiegészítők és más hasonló készítmények kapszulákban történő árusítása több szempontból is hasznos a vevő számára. Az ilyen kapszulák egészen kis helyen is elférnek, illetve könnyedén és gyorsan elfogyaszthatók, így nem kell perceket sem eltölteni konyhai előkészületekkel. A kapszulák legyártása, megtöltése majd pedig precíz egymás mellé helyezése és becsomagolása szakmai kifejezéssel összefoglalva a bliszterezés.

A bliszterezés során többféle termék is készíthető: tabletták, továbbá lágy- és zselatinkapszulák is. A lágyság, illetve keménység megválasztása attól is függ, hogy később mi kerül a kapszulákba. A zselatin előnye, hogy a lenyelés után szinte azonnal oldódni kezd, így megemésztése is gyors és problémamentes minden ember számára.

A bliszterezés speciálisan erre kifejlesztett bliszterező gépekkel történik, és ez cégünknél sincs másképpen. A különböző megrendelésekhez igazodva különböző teljesítményű gépekkel dolgozunk, hogy a lehető legprecízebb és leggondosabb szolgáltatást nyújtsuk. A munka végeztével pedig a minőségellenőrzés sem marad el!

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Profizmus az élelmiszer csomagolásban

élelmiszer csomagolás

A gyógyszergyártás, a technikai fejlődés, a napjainkban megnövekedett gyógyszerigény, és az egyre szélesebb körben terjedő vény nélkül kapható gyógyszerek megkövetelték a csomagolás fejlődését is, mely mindig is szigorú szabályok alapján történt, és nincs ez másképp ma sem.

Ha a legjobb szakemberekre szeretné bízni az élelmiszercsomagolást, válasszon minket!

Az Esentico Kft. csomagolásai minden szempontból tökéletesen megfelelnek a törvényhozók, a gyártók és a vevők elvárásainak is. Ez nem könnyű feladat, hiszen területenként eltérő a szabvány és a törvény is, de csapatunk mindig a profizmusra törekszik!

Mi azonban széleskörű technikával rendelkezünk. Igényfelmérést is készítünk, hogy az csomagolásokat az Ön által felállított kritériumok alapján, gyorsan, jó minőségben és költséghatékonyan tudjuk előállítani. Az Esentico Kft. mindig tartja a lépést a fejődéssel!

Forduljon hozzánk bátran! Készséggel válaszolunk kérdéseire, melyeket feltehet e-mailben, vagy telefonon keresztül.

 

Párnatasak-gyártás élelmiszereknek

Párnatasak-gyártás élelmiszereknek

A csomagolástechnika rendkívül nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt évek során, így a mai módszerekkel és gépekkel már profi csomagolások gyártására van lehetőség, mind a gyógyszeriparban, mind az élelmiszeriparban. Mindkét iparág megköveteli a biztonságos és tartós csomagolást, hiszen ahogyan a gyógyszerek, úgy az élelmiszerek is komoly előírások szerint készülnek és ezt a tárolás során is tartani kell.

A párnatasakok fóliából készülnek, négy oldalas hegesztéssel és nyitózárral, az igények előzetes felmérésével. A párnatasakok lehetővé teszik a por állagú anyagok, víz és levegőmentes tárolását, hogy a termék kibontás előtt megőrizhesse a megfelelő minőséget, mellyel készült. Elkészítjük a termék gyártmánylapját és vállaljuk notifikációs ügyintézését is, profi szakemberek segítségével.

Ha Ön is szeretne egy megbízható céget élelmiszerei csomagolására, válasszon minket és segítünk megvalósítani elképzeléseit! Kérdéseivel és igényeivel forduljon cégünkhöz, közös megegyezés alapján, profi szakemberek segítségével elkészítjük a megfelelő csomagolást termékeihez!

 

A védőgázas csomagolás tulajdonságai és előnyei

csomagolás

Napjainkban a csomagolóipar elsődleges feladata, hogy földrajzi helyzettől, éghajlattól és egyéb körülményektől függetlenül minden fogyasztó igényeinek megfelelően hozzájuthasson különféle élelmiszerekhez és fogyasztási cikkekhez, melyhez szorosan köthető a tartósítás feladata is. A mai modern elvárásokhoz igazodva az egyik legfejlettebb, természetesebb és egyre inkább elterjedt tartósítási és csomagolási módszer a védőgázas csomagolás.

A különféle termékek levegővel érintkezve fizikai, biokémiai, mikrobiológiai folyamatokon mennek keresztül, azaz állagromlás következik be, ezzel szemben nyújt hatékony védelmet a védőgázas csomagolás.

A különféle élelmiszerek és étrend-kiegészítők védőgázas csomagolásának előnyei:

  • A termék látható és érzékelhető tulajdonságainak megőrzése, például szín, állag, illat, íz, stb.
  • A termék nem látható tulajdonságainak megőrzése, például az elszaporodó mikroorganizmusokkal szembeni védelem, stb.
  • A szavatossági idő meghosszabbítható
  • Természetes módszerrel őrizhető meg az állag különféle káros konzerváló anyagok mellőzéséve

Cégünk igény esetén profi és korszerű technológiai háttérrel vállal védőgázas csomagolással kapcsolatos megbízásokat, valamint egyéb termékcsomagolással kapcsolatos szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésére, melyekért tekintse meg további információinkat!

 

Miért érdemes a védőgázas csomagolást használni?                                                                                 

A csomagolástechnika egyik legjobban fejlődő területe a védőgázas csomagolás. Ez a módszer számos országban több évtizedes múltra tekint vissza.

esentico.hu

 

A védőgázas csomagolást először Dániában alkalmazták az 1970-es évek végén, de mára már az egész világon elterjedt. Ez a típusú technika széles körben alkalmazható az élelmiszeripar számos területén, többek között alkalmas húskészítmények, sajtok, gyümölcsök és készételek csomagolására is. Ez olyan megoldást nyújt az élelmiszerek számára, hogy ennek köszönhetően az előzetesen vákuumozott csomagolás légterébe olyan gázkombinációt juttatnak, amely az adott termék színére, megjelenésére kedvezően hat. Ezeknek az élelmiszeripari felhasználása engedélyezve van, a termékkel érintkezve pedig teljesen ártalmatlanok.

A védőgázas csomagolás legnagyobb előnye, hogy tartósítószerek alkalmazása nélkül is képes megőrizni a termék minőségét, emellett nem ütközik az egészséges táplálkozás irányelveivel.

Válasszon minket, ha tökéletes védőgázas csomagolásra van szüksége!

 Ha Ön is szeretné termékét biztonságosan becsomagoltatni, válasszon minket! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Élelmiszer csomagolás felsőfokon

 

Az emberekben már az ősidőktől fogva kialakult, hogy a nehezen megkaparintott élelmiszereket elrejtsék, valamilyen úton-módon becsomagolják, így óvva minél jobban a külső behatásoktól. Az élelmiszer csomagolás technikája napjainkra óriásit fejlődött.élelmiszer csomagolás

 

Kifejlesztettek egy speciális tasakot, melyben nemcsak az átlag élelmiszerek tárolása megoldott, de az olyan termékek, mint például méz, por állagú szerek, és folyékony termékek is tárolhatóak. Ezek a tasakok különös innovációnak számítanak élelmiszer csomagolás szempontjából. Nem csak a tárolást oldják meg, de megóvják a bennük tárolt termékeket az erjedéstől, portól, és más szennyező anyagoktól.

 

Fontos, hogy az élelmiszer csomagolás időtálló, minőségi és strapabíró legyen. Az általunk gyártott tasakok magas színvonalúk, biztonságosak és igény szerint védőgázas csomagolásra is van lehetőség. Ha Önnek is korszerű élelmiszer csomagolásra van szüksége és érdeklődik a modern technika újdonságai iránt, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Az igényes párnatasak a jó eladás kulcsa

élelmiszer csomagolás

Az élelmiszer csomagolása egy olyan sarkalatos pontja az eladások mértékének, amelyet érdemes figyelembe venni, hiszen jelentősen befolyásolja azt. Senki sem vásárol szívesen igénytelenül kinéző terméket, sokkal vonzóbbak tudnak lenni a következetesen kialakított, átgondolt formák.

A párnatasak pedig pontosan egy ilyen élelmiszer csomagolási mód!

Lehet szó folyadékokról, porokról vagy zselés anyagokról, a párnatasak megállja a helyét. Ezek a termékek igénylik azt, hogy az élelmiszer csomagolás résmentes legyen és tartós, márpedig mi más biztosíthatná ezt jobban, mint egy négy oldalán hegesztett tasak?

Cégünk emellett biztosítja, hogy a megrendelő által hozott grafika is megjelenjen a tasakon, ami szintén fokozza az eladhatóságot. Gondoljon csak bele, ugye Ön is szívesebben vásárol meg olyan terméket, amelynek a külseje is vonzó?

Döntsön Ön is egy profi megoldás mellett! Kérjen tőlünk élelmiszer csomagolást, válassza a párnatasakot és garantáltan nem fog csalódni az eredményben!

 

Óvja termékeit párnatasakkal!

Szinte az összes nagyobb cégnél használnak párnatasakokat az élelmiszer csomagoláshoz. Ennek előnye, hogy megbízható és ellenőrizhető védelmet nyújt a benne tárolt élelmiszerek vagy egyéb készítmények számára, illetve védőgázos csomagolás esetén a tartósítást is képes szavatolni.esentico.hu.16maj

A párnatasakokba a legkülönfélébb élelmiszereket és készítményeket csomagolhatjuk, mint például kávékat és teafüveket, száraz élelmiszereket, gyógyszerkészítményeket, illetve bármilyen terméket, melyet biztonságban szeretnénk eljuttatni a vevőkhöz. A párnatasakok bizalmat is keltenek a vásárlókban, azzal, hogy az adott termék higiéniai körülményeit szavatolják. A tasakokat elláthatjuk különböző mintákkal, QR kódokkal és feliratokkal, hogy termékünk igazán egyedi lehessen.

Válasszon minket, ha szeretné profikra bízni az élelmiszer csomagolást! Párnatasakjainkat egyénileg, kizárólag az Ön igényeihez szabva készítjük el, hogy azok mindenképpen azt nyújtsák, amire Önnek szüksége van! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mely termékek esetén ideális a zacskózás?

search-ms:displayname=Keresés%20eredménye%20a%20következőben%3A%20moderalva&crumb=Bármelyszöveg%3Aesentico&crumb=location:%5C%5Ckmohub%5CTartalomiras%5C2018%5C02%5CmoderalvaA csomagolás során számtalan szempontot kell figyelembe venni, hiszen annak elsődleges funkciója, hogy a benne található terméknek megfelelő védelmet nyújtson a külső behatások ellen (por, folyadék, egyéb ártalmak). A másik fontos feladata, hogy a termék minőségét az eredeti állapotában őrizze meg. Mivel sokféle csomagolási technika létezik, az optimális megoldás kiválasztásánál mindig az adott produktum tulajdonságait kell figyelembe venni.

A zacskózás olyan termékek esetében jelenti a legjobb megoldást, mint például a por állagú készítmények, amilyenek az instant levesek vagy kávék. Mint mindenféle csomagolás esetében, a zacskózásnál is fontos a külső megjelenés, hiszen a vevők sokszor ez alapján választják ki a megvásárolni kívánt terméket, ezért tőlünk akár grafikával együtt is rendelhetőek a csomagolások.

Zacskózással vagy bármilyen csomagolással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, és kérje bátran munkatársaink tanácsát a tökéletes végeredmény érdekében!

 

Tasakolás magas színvonalon, modern eszközökkel! 

Tasakolás magas színvonalon, modern eszközökkel! Számos termék esetében rendkívül fontos szerepet játszik a csomagolástechnika, ezért nem véletlen, hogy ezt csakis magas színvonalon lehet biztosítani a megrendelők számára. Ha Ön is minőségi szolgáltatást keres termékei megfelelő csomagolásához, döntsön a tasakolás mellett!

Tasakolási szolgáltatásunk rendkívül magas színvonalat képvisel, köszönhetően kollégáink több éves tapasztalatának, gyakorlatánakés nem utolsó sorbanmodern berendezéseinknek, amelyek garantálják a rövid határidejű tasakolási folyamatot. A szolgáltatással igencsak változatos termékek kerülhetnek tasakolásra, az élelmiszeripari termékek széles palettáján. A szolgáltatás leginkább a termékek minőségéhez, sérülésmentes szállításához és értékesítéséhez járul hozzá, így elsősorban az ügyfélnek szükséges eldöntenie, hogy termékeinek szüksége van-e minőségi tasakokra.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vagy kérdése merülne fel a tasakolással kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Röviden az instant levesek zacskózásáról

Röviden az instant levesek zacskózásárólNapjainkban virágkorukat élik az olyan ételek, amikből gyorsan tudunk valami finomat készíteni. Ilyen a gyorsrizs, a különféle előkészített szószok és az instant levesek is. Az instant levesek zacskózásánál sok szempontra oda kell figyelni, hiszen a csomagolás jelentősen befolyásolja a termék sikerességét.

Az instant levesek zacskózásánál az egyik legfontosabb tényező, hogy olyan megoldást válasszunk, amely nem engedi, hogy a termék állaga, színe és íze változzon. Ezek az élelmiszerek sokszor a gyártástól számítva csak hónapok múlva kerülnek felhasználásra, azonban nem szabad, hogy ez befolyásolja a minőségüket. A megfelelő csomagolás megőrzi az étel aromáit, és nem engedi összecsomósodni azt – természetesen fontos a megfelelő körülmények közötti tárolás is. Cégünk a zacskózás keretein belül vállalja a megrendelő által küldött grafikai anyag elhelyezését is a csomagoláson, melynek információi nem csak a fogyasztónak, hanem a forgalmazónak is fontosak.

Forduljon hozzánk bizalommal instant levesek zacskózásával, vagy más élelmiszerek csomagolásával kapcsolatban! Kérje bátran ötleteinket, ajánlatunkat akár a teljes gyártási folyamatra!

 

Milyen az ideális csomagolás?

Milyen az ideális csomagolás?Csomagolás nélkül elképzelhetetlen a kereskedelem, ugyanis csak így lehet eljuttatni épségben a vásárlókhoz a különböző árucikkeket. Ahhoz, hogy ez teljesüljön és a kicsomagolt termék ugyanolyan állapotban legyen, mint amikor a gyártószalagról kikerült, fontos, hogy végül ideális csomagolásba kerüljön az áru. A kérdés már csak az, hogy ezt milyen tényezők határozhatják meg?

Az első és a legfontosabb az ellenállóképesség. A könnyen szakadó, hamar tönkremenő csomagolás egyáltalán nem előnyös, ráadásul ebből akár a forgalmazónak is keletkezhet kára, hiszen bizonyos termékek esetében, ha sérül a csomagolás, akkor az eredeti árhoz képest olcsóbban kell eladni a vásárlónak az árucikket, ez pedig több termék esetében jelentős anyagi hátrányt is jelenthet.

Mostanság a csomagolás kapcsán a környezetvédelem is előtérbe kerül, vagyis egyre több cég alkalmaz a termékei csomagolásához környezetbarát anyagokat, tehát az ideális csomagolás a természet védelmét is elősegíti.

Nálunk biztos megtalálja az ideális csomagolást! A beszerzésükért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Prémium szolgáltatás kapszulák, tabletták csomagolása terén

Prémium szolgáltatás kapszulák, tabletták csomagolása terénBércsomagoláshoz keres hosszú távon megbízható partnert? Olyan szolgáltatást képzelt el, ami versenyképes ár-érték aránnyal rendelkezik, és mindkét félnek előnyös megállapodást kínál?

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerkedjen meg cégünkkel, illetve szolgáltatásainkkal, amennyiben kapszulák, tabletták csomagolását szeretné ránk bízni! A bliszterezés a fő tevékenységeink közé tartozik. Lágy és kemény zselatin kapszulákat, tablettákat egyaránt bliszterezünk a megrendelt paraméterek alapján. Igyekszünk eleget tenni az elvárásoknak és a lehető leggyorsabban, prémium minőségben kivitelezni a bércsomagolást. Elsősorban bliszterezéssel, tehát buborékfóliás csomagolással foglalkozunk különböző kiszerelésben. Célunk, hogy az étrend-kiegészítők gyártásának egyik utolsó, de annál fontosabb állomása, a kapszulák, tabletták csomagolása is színvonalas legyen!

Ha felkeltettük az érdeklődését kapszulák, tabletták csomagolásával kapcsolatosan, keressen minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén, hogy minél előbb elküldhessük kész árajánlatunkat az Ön számára is!

 

A bércsomagolással időt és energiát spórolhat!

A bércsomagolással időt és energiát spórolhat! Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek különböző termékeket gyártanak nap, mint nap, rengeteg teendőjük van azzal kapcsolatban, hogy a minőséget folyamatosan fejlesszék, továbbá arról sem szabad megfeledkezniük, hogy újdonságokkal is meg kell örvendeztetniük a vevőiket. Mivel ennyi mindenre kell figyelniük, bizonyos dolgokra nem igazán tudnak összpontosítani, vagy nincs is rá kapacitásuk, úgy, mint a csomagolásra. Ha Ön is inkább termékei minőségének fejlesztését helyezi előtérbe, és szeretne időt és energiát spórolni, válassza bércsomagolási szolgáltatásunkat!

A bércsomagolásnak köszönhetően Önnek csak a termékeivel kell foglalkoznia, ezután mi minden másról gondoskodunk. Szolgáltatásunkat korszerű, megbízható berendezésekkel biztosítjuk, a bércsomagoláshoz pedig színvonalas alapanyagokat használunk fel. Nemcsak időt és energiát takaríthat meg velünk, hanem jelentős anyagi haszonra is szert tehet, hiszen Önnek nem kell semmilyen csomagoló berendezés árát, karbantartási költségeit kifizetnie, hanem csak a kedvezményes szolgáltatásét.

A bércsomagolás igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Összpontosítson termékei minőségére, mi pedig gondoskodunk a tasakolásról!

 

Összpontosítson termékei minőségére, mi pedig gondoskodunk a tasakolásról! Manapság ahhoz, hogy egy termék, egy élelmiszer magas minőséget képviseljen, a gyártóknak kiemelt figyelmet kell fordítaniuk az összetevőkre. Ám emellett az ideális csomagolásról is gondoskodni kell, és gyakran nehéz egyensúlyt teremteni, minden teendőre egyformán nagy gondot fordítani.

 

Ha Ön nem szeretne kompromisszumot kötni a termékeivel kapcsolatban, és a tasakolást inkább másra bízná, keressen fel bennünket!

 

Amennyiben ránk bízza termékei tasakolását, kellő idő és energia marad arra, hogy kiemelt figyelmet kapjanak a termékek összetevői, így mindig színvonalas árucikkeket biztosíthat a vásárlóknak. Az általunk kivitelezett tasakolás anyagilag is jobban megtérül, hiszen semmilyen speciális csomagolóanyagra és berendezésre sem kell költenie, vagy karbantartania azt, így akár nagyobb anyagi keret is maradhat a termékei tökéletesítésére.

 

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!



hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom porno sexpornobetebet girişاباحييباحيvozol 10000vozol 6000Bostancı Escortcasibom国产线播放免费人成视频播放casibomonwingrandpashabetimajbetparibahisJojobetvdcasinojojobetholiganbetmatbetcasibombets10slot siteleri 2024marsbahiswedden op voetbaldumanbetbetgitcasinolevantcasibomonwinsekabetcasino seoxslotbetinejojobetCasibomjojobetcasibomjojobetMarsbahis Girişjojobetpusulabet giristümbet günceltümbetjojobetbetorspinbayspincasibom giriş adresitümbet giriştumbetdinamobetcasibomtumbet giriştümbetcasibomcasibomgalabetjojobetcasibomtwitter casibom