Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube
shadow
 • Bérgyártás

  Lohnfertigung

  Bei Esentico, es gibt der Lohnfertigung von Nahrungsergänzungsmitteln und eingekapselten Lebensmittel.

  Details  Kontakt

 • Csomagolás

  Verpackung

  Die Firma beschäftigt sich mit Pulver,- und Flüssigkeit Belastung.

  Details  Kontakt

 • Kapszulázás

  Verkapselung

  Die Firma beschäftigt sich auch mit der Verkapselung von Gelatinekapseln.


  Details  Kontakt

 • Termékeink

  Produkte

  Take a look at our photo gallery!


  Details

Amennyiben nem rendelkezik konkrét receptúrával, szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre termékfejlesztési szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Törekszünk az egyedi igények és a kisebb volumenű gyártások kiszolgálására is, kérje ajánlatunkat itt.

A termékfejlesztés első és egyik legfontosabb lépése a személyes konzultáció, ahol átbeszéljük az alap ötleteit és segítséget nyújtunk csomagolási kérdésekben is. A személyes megbeszélésen felmérjük, hogy mennyire megvalósítható a megálmodott termék, javaslatokat teszünk a könnyebb kivitelezhetőség érdekében. Ha a receptúra és a csomagolás pontosítása megtörtént, minden még ismeretlen termék előállítása előtt próbagyártást végzünk, aminek során tudjuk a receptúrát véglegesíteni. Ennek az eredményét természeten átadjuk Megrendelőnknek tesztelés céljából. Amennyiben a próbagyártás sikeres, a szerződés aláírása után megkezdődhet az esetleges alapanyag beszerzés, majd a gyártás.

Termékfejlesztési díjazással és egyéb kérdésekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal a honlapon található elérhetőségek bármelyikén!

Árakról itt kérjen információt.

Amennyiben a termék forgalombahozatalával kapcsolatban is szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kétféle lehetőség áll rendelkezésre:

 1. Étrendkiegészítő bejelentés az OGYÉI-hez, adatlap elkészítése. Érdeklődöm!
 2. Jelölésellenörzés Érdeklődöm!

Várjuk megkeresését!

Vonatkozó, fontosabb jogszabályok:

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A0400037.ESC

https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2007:012:0003:0018:HU:PDF

Receptúrák kidolgozása: ha van egy jó ötlete, keressen fel bennünket!

Étrendkiegészítő receptúrák kidolgozásaÉtrendkiegészítő receptúrák kidolgozása magas színvonalon, profi szakemberek közreműködésével, valósítsa meg ötletét velünk! 

Régóta gondolkodik új étrendkiegészítő legyártásán? Van egy jó ötlete, de nem talál megfelelő szakembert a kidolgozáshoz? Valódi szakértők közreműködésével valósítaná meg a terméket? Ha a kérdésekre igennel felelt, keressen bennünket bizalommal az étrendkiegészítő receptúrák kidolgozásához!

Cégünk szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek a különböző receptúrák kidolgozása terén. Ez idő alatt rengeteg terméket sikerült tökéletesíteniük közösen ügyfeleinkkel. Vállalkozásunkkal nincs akadálya annak, hogy az étrendkiegészítők piacán új, hatékonyabb termékek jelenjenek meg. Hosszú távon számíthat ránk, így, ha folyamatosan vannak ötletei, már nem kell keresnie a partnereket a kidolgozáshoz.

Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, szakembereinktől rengeteg hasznos információt tudhat meg általánosságban az étrendkiegészítőkről. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Étrendkiegészítő termékek fejlesztése: hozzuk ki együtt a legjobbat az árucikkekből!

étrendkiegészítő termékek fejlesztésAkik étrendkiegészítőkkel foglalkoznak, közülük egyesek nem igazán elégedettek a termékekkel. Úgy gondolják, hogy valami hiányzik a készítményekből, de nem tudják, hogy milyen irányba lenne érdemes elindulniuk. Amennyiben Ön is hasonló helyzetbe került, és megfelelő segítségre lenne szüksége az árucikkek tökéletesítéséhez, forduljon hozzánk bizalommal az étrendkiegészítő termékek fejlesztéséhez!

Cégünket az ügyfelek bátran kereshetik termékfejlesztéshez is. Velünk a legjobbat hozhatja ki az étrendkiegészítőiből, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Segítünk rávilágítani az adott termék hiányosságaira, majd ezekre különböző megoldásokat kínálunk. Szolgáltatásunk rendkívül hasznos, mindenképp megéri bennünket felkeresnie.

Az étrendkiegészítő termékek fejlesztésének köszönhetően Önnek is lehet valóban színvonalas árucikke! Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne többet megtudni az általunk kínált lehetőségről, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

 


A tabletták és kapszulák hosszú utat tesznek meg, míg az üzletek polcaira kerülnek, a gyártást követően a speciális csomagolásról is gondoskodni kell. A bliszterezés a csomagolási folyamat része, amit kifejezetten erre kialakított géppel végeznek. A bliszterezés árak a minőségről is sokat elárulnak. Mi kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a megfelelő ár-érték arányban kínáljunk szolgáltatásokat ügyfeleink számára, ennek megfelelően a bliszterezésre is nagy hangsúlyt fektetünk.

A bliszterezés árak több tényezőre is kiterjednek, így meghatározó a megrendelt mennyiség, a megrendelés határideje, és az is, hogy pontosan milyen géppel csomagolják a kapszulákat, tablettákat. Cégünk teljeskörű bérgyártást vállal az alapanyag megrendelésétől egészen a címkézésig. Ebbe a sorba illeszkedik a bliszterezés is. Minden folyamatot gondos minőségellenőrzés zár le, amivel biztosítjuk ügyfeleinknek a magas színvonalat.

A bliszterezés árakról szívesen nyújtunk részletekre kiterjedő tájékoztatást, ha felkeres minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Bliszter csomagolás: maximális védelem a kapszulák, tabletták számára!

BliszterezésBliszterezés a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelően, rövid határidővel, tudja biztonságban a termékeit!

A különböző kapszulák, étrendkiegészítő tabletták igencsak hosszú utat tesznek meg, mielőtt kikerülnek a kereskedések polcaira. Ez idő alatt rengeteg káros, külső tényezőnek vannak kitéve, elég csak a nedvességre gondolni. Mindezek komoly minőségbeli romlást idézhetnek elő a szállítás során, ezért fontos, hogy a termékek olyan csomagolást kapjanak, ami teljeskörű védelmet nyújt számukra. Amennyiben nem szeretné, hogy kellemetlen meglepetések érjék a tabletták, kapszulák szállításakor, keressen bennünket a bliszter csomagolásért!

bliszterezéssel maximális biztonságban tudhatja a termékeit. A speciális csomagolás százszázalékos védelmet biztosít a külső tényezőkkel szemben a kapszulák, tabletták számára, így a termékek épségben megérkezhetnek az üzletekbe.

Az általunk kínált megoldással elkerülhető a termékek minőségbeli romlása. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

 

Megbízható szolgáltatást keres a tablettázással kapcsolatban? Jó helyen jár!

Az elmúlt években bővült a szolgáltatások kínálata a tablettázás terén is, azonban természetes, hogy az ügyfelek mindenképp megbízható céghez fordulnának, hiszen az étrendkiegészítők, vitaminok gyártását nem lehet a véletlenre bízni. Ha Ön még nem talált ezeknek az elvárásoknak megfelelően szolgáltatást a tablettázáshoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a különböző vitaminok, étrendkiegészítők minőségét a gyártási körülmények is meghatározzák, a tablettázásban csakis a maximumot nyújtjuk. Ehhez korszerű technológia áll rendelkezésre. Ezzel nem csupán színvonalas termékek készülhetnek, hanem még a rövid határidőket is tudjuk tartani, így az árucikkek időben kikerülhetnek a boltok polcaira, és elkezdődhet az értékesítésük.

Szolgáltatásunk rugalmas és precíz, így mi is hozzájárulhatunk a jövőben étrendkiegészítői, vitaminjai sikeréhez. Ha felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná új vagy továbbfejlesztett termékeinek tablettázását, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Tablettázott élelmiszerek bérgyártása tapasztalattal!

Tablettázott élelmiszerek bérgyártásaTablettázott élelmiszerek bérgyártása - ne legyen a siker akadálya a kapacitáshiány!

Új típusú élelmiszert, étrend-kiegészítőt, vagy vitaminkészítményt szeretne piacra dobni, és szüksége lenne egy olyan partnercégre, amely tablettázott élelmiszerek bérgyártásával foglalkozik? Netán olyan sikeres lett a terméke, hogy a gyártókapacitás nem képes lépést tartani a kereslettel? Érdemes hozzánk fordulnia, mivel tudunk Önnek segíteni!

tablettázott élelmiszerek bérgyártását Piliscsabán található üzemünkben végezzük, méghozzá kiváló minőségben, amire biztosíték számos partnerünk, akik bennünket bíztak meg termékeik előállításával, illetve csomagolásával. Amennyiben olyan vállalkozást keres, amelyben megbízhat a tablettázott élelmiszerek bérgyártásával kapcsolatban, bátran válasszon bennünket, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné cégünket megbízni tablettázott élelmiszereinek bérgyártásával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Az élelmiszereket nem csupán természetes formában lehet bevinni  a szervezetünkbe. A modern technológia vívmányainak hála ma már egy kis kapszula is elég, hogy a szervezetünknek megadjuk a napi, ajánlott mennyiséget a legfontosabb tápanyagokból.

Az étrend-kiegészítők tulajdonképpen kapszulázott élelmiszerek, amik nem rendelkeznek gyógyhatással, hanem tápanyagok, vitaminok, nyomelemek stb. pótlására használatosak. Ha valamiből koncentráltan szeretnénk bevinni a szervezetünkbe, nem kell kilószámra megvásárolni a boltban, elég csak egy articsóka-, vagy fahéjkapszulát bevenni.

A kapszulatöltés szolgáltatásunkkal azoknak a cégeknek a dolgát igyekszünk  megkönnyíteni, akik nem rendelkeznek saját gyártósorral, de szeretnék a legmagasabb színvonalon előállítani a termékeiket. Kapszulatöltést nagy tapasztalattal végzünk, 17 éve tökéletesítjük szolgáltatásainkat, hogy partnereinknek a legjobbat nyújthassuk.

Rendeljen tőlünk kapszulatöltést, érdeklődjön a részletekről elérhetőségeink egyikén!

 

Kapszulatöltés professzionális környezetben

KapszulatöltésNincs lehetősége a kapszulatöltésre? Az átalakítás helyett válassza bátran szolgáltatásunkat, amellyel jelentős időt, pénzt spórolhat meg!

Sokan szeretnének forradalmi termékeket piacra dobni az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban, azonban ennek gyakran technikai akadálya van. Nem áll rendelkezésre olyan műszaki háttér, ami lehetővé tenné a folyamatos gyártást, kapszulatöltést.

Az, hogy belevágjanak az átalakításba, nem mindenkinél jöhet szóba, ugyanis ez egyeseknek energia és pénz szempontjából óriási terhet jelenthet. Ilyenkor sem kell elvetni az ötleteket, cégünkre maximálisan számíthatnak az érdeklődők!

Bátran fordulhatnak hozzánk, velünk könnyedén megvalósíthatók a tervek. A kapszulatöltés terén is professzionális megoldásokat kínálunk, szolgáltatásunkkal jelentős pénzt és időt lehet megspórolni. Nem kell drága átalakításokba fogni ahhoz, hogy az érintettek új étrend-kiegészítőket dobjanak a piacra.

Kedvező szolgáltatásunkkal hosszú távon számolhat, folyamatosan rendelkezésre állunk a kapszulatöltéshez. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Vitaminkapszulázás: kínálja termékeit professzionális formában!

vitaminkapszulázásÉtrend-kiegészítők gyártásával foglalkozik, de a kapszulatöltéshez nem áll a rendelkezésére gyártósor, vagy épp elegendő helyet nem tud biztosítani a vitaminkapszulázáshoz? A probléma megoldható: a mi segítségünkkel!

A vitaminkapszulázás, illetve az egyéb étrend-kiegészítők kapszulába való töltése meglehetősen helyigényes művelet, hiszen az erre szolgáló berendezések igencsak méretesek, és ahhoz, hogy nagyobb mennyiséget is elő lehessen állítani az adott termékből, több ilyen gép egyidejű működtetése szükséges. Cégünk azonban épp erre a feladatra szakosodott, tehát, ha Önnek nem áll a rendelkezésére a megfelelő technika, hely, személyzet és szaktudás a vitaminok kapszulázásához, érdemes partnerül bennünket választania!

A vitaminkapszulázásban és egyéb termékek kapszulába való töltésében évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, és munkánkat precízen, pontosan, a higiéniai előírások maximális betartásával végezzük. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége lenne szolgáltatásunkra; kérjen árajánlatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

emin logo hu transparentA történet folytatódik!

2018-ban a Magyar Termék Nagydíj tradíciójára épülve új tanúsító védjegy jött létre, Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) néven.

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen magas minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. 

Büszkén jelenthetjük, hogy az Érték és Minőség Nagydíj pályázat Kiíró Tanácsa alapján MAKKA® termékcsaládunk jogosult az ÉMIN tanúsító védjegy használatára!

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatára jogosult termékeink:

MAKKA® Coffee Vitalis

MAKKA® WELLcoffee

MAKKA® Beauty Coffee

MAKKA® Rost kávé

MAKKA® Gyömbéres Zöldkávé

MAKKA® Rost

 esentico logox

sz2020