Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

vitaminkapszula-toltes-21decvitaminkapszula-töltéshez érdemes minőségi kapszulát használni, mert így hamarabb elterjed a termék jó híre.

Continue...

folyékony étrend-kiegészítők csomagolásfolyékony étrend-kiegészítők csomagolásának nem csak a biztonságos tárolást és szállítást kell megoldania, de vevőcsalogatónak is kell lennie!

Bővebben...

étrend-kiegészítők bérgyártása

Az étrend-kiegészítők bérgyártása egyszerűen megoldható, így nem csak pénzt, de energiát is megtakaríthat új termékei bevezetése során!

Új étrend-kiegészítő termékeket szeretne piacra dobni, de nem rendelkezik az előállításukhoz szükséges berendezésekkel és elegendő hellyel? Netán már régóta a piac egyik meghatározó szereplője, de a kapacitása nem elegendő ahhoz, hogy lépést tarthasson a vásárlói igényekkel?

Bővebben...

kávé bércsomagoláskávé bércsomagolásának segítségével termékei frissen és aromákkal telítetten juthatnak el vásárlóihoz!

A kávé frissen őrölve a legfinomabb, mivel a benne található illat- és ízanyagok ekkor találhatóak meg benne a legnagyobb koncentrációban. Sajnos azonban ezek az anyagok könnyen párolognak, ezért a kávé az őrlést követően viszonylag gyorsan veszít az ízéből és illatából, hacsak nem csomagolják be a lehető leggyorsabban. A megfelelő csomagolás a legtöbbször vákuum segítségével oldja meg a termék frissen tartását, de természetesen más módszerek is léteznek, amelyek közös jellemzője, hogy komoly technikai felkészültség szükséges hozzájuk.

Bővebben...

tablettázástablettázás a különféle, por állagú termékek formába préselése, amelynek segítségével maga a termék könnyebben fogyaszthatóvá válik.

Tabletták formájában nem csak gyógyszerek szerezhetőek be, de a különféle étrend-kiegészítők is, amelyek sportoláshoz, az egészség támogatásához, a teljesítmény fokozásához és az immunrendszer védelmére szolgálnak. Rengeteg új gyártó lép be minden évben az étrend-kiegészítők piacára, ám ez hatalmas befektetés, ezért érdemes egy olyan partnercéget választani, amely segítséget nyújt a különféle részfeladatok, így például a tablettázás terén.

Bővebben...