Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Kapszula töltésKapszula töltés rövid határidővel, rugalmasan, megbízható szolgáltatónál. Legyen az ügyfelünk, és bízza ránk a munkákat, a minőség garantált!

kapszula töltéssel kapcsolatban sokaknak fontosak a rövid határidők, ugyanis az üzleti partnerek bizonyos esetekben igen hamar szeretnék bekérni a termékeket. Ahhoz, hogy lehessen alkalmazkodni az elvárásokhoz, mindenképp felkészült szolgáltatóra van szükség, amelynek felszereltsége biztosítja a gyorsaságot. Amennyiben Önnek is lényegesek a rövid határidők, forduljon hozzánk bizalommal!

Continue...

tablettazott-etrend-kiegeszitok-bergyartasaTablettázott étrend-kiegészítők bérgyártása professzionális környezetben, modern technológiával. Valósítsa meg terveit szolgáltatásunkkal, keressen minket!

Continue...

BliszterezésBliszterezés a legmagasabb színvonalon, hogy termékeivel garantáltan elégedettek legyenek vásárlói!

Continue...

Poranyagok bérgyártásaPoranyagok bérgyártása és csomagolása a megrendelők igényei szerint, rövid határidővel, akár kisebb mennyiségben is!

Continue...

étrend-kiegészítők csomagolásaAz étrend-kiegészítők csomagolása többféle módon is lehetséges, és bármi legyen az igénye, mi találunk rá megoldást!

Continue...