Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Étrend-kiegészítők bérgyártása: bízza ránk!

étrend-kiegészítők bérgyártása

Az étrend-kiegészítők bérgyártása egyszerűen megoldható, így nem csak pénzt, de energiát is megtakaríthat új termékei bevezetése során!

Új étrend-kiegészítő termékeket szeretne piacra dobni, de nem rendelkezik az előállításukhoz szükséges berendezésekkel és elegendő hellyel? Netán már régóta a piac egyik meghatározó szereplője, de a kapacitása nem elegendő ahhoz, hogy lépést tarthasson a vásárlói igényekkel?

Érdemes az étrend-kiegészítők bérgyártását egy olyan cégre bíznia, amely komoly tapasztalattal rendelkezik e téren, és nem csak a termék gyártását, de a kapszulázást és a csomagolást is elvégzi. Az étrend-kiegészítők bérgyártásának segítségével tetemes mennyiségű kiadás takarítható meg a berendezések beszerzésétől egészen a munkaerő alkalmazásáig, és a kapacitáshiány miatt sem kell aggódnia.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az étrend-kiegészítők bérgyártásával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!