Telefon: 06-30/861-21-28
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Bérgyártás

Az Esentico Kft. Közép-magyarországi üzemében vállalja étrend-kiegészítők és kapszulázott/tablettázott élelmiszerek bérgyártását.

Az Esentico Kft. az igények felmérése után fejlett technológiájának köszönhetően magas színvonalon gyártja ügyfelei termékeit is: ebben az esetben igyekszünk a lehető legjobb ár-érték arányt biztosítani. Hozzájárulva a munkahelyek megtartásához, termékeink csomagolóanyaga Magyarországon készül.

Az Esentico Kft. székhelye 2081 Piliscsaba, Fő út 197., Pest megyében található. A HACCP szabványnak megfelelő gyárunkban folyik az új termékek fejlesztése is. 1998 óta működő cégünk kapacitása lehetőséget ad arra, hogy saját készítményeink gyártása mellett más vállalkozások számára is biztosítsuk étrend-kiegészítők és kapszulázott élelmiszerek bérgyártását.

Gyártasson bérkapszulát nálunk. Hívjon minket bátran.

A bérgyártás során is törekszünk az étrend-kiegészítők esetében a lehető legmagasabb színvonalon előállítani a termékeket.

Az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk üzemünkben a bérgyártás keretein belül:

  • kemény zselatinkapszulákba történő kapszulatöltés, (lágy zselatinkapszulát nem tudunk tölteni)
  • a kész tabletták, kapszulák csomagolása,
  • poranyagok csomagolása tasakokba,
  • címkézés.

A munkavégzést rugalmasan és gyors határidővel végezzük el a megadott darabszámban (akár kis mennyiségben is), reális áron.

 

Megbízható szolgáltatást keres a tablettázással kapcsolatban? Jó helyen jár!

tablettázás Az elmúlt években bővült a szolgáltatások kínálata a tablettázás terén is, azonban természetes, hogy az ügyfelek mindenképp megbízható céghez fordulnának, hiszen az étrendkiegészítők, vitaminok gyártását nem lehet a véletlenre bízni. Ha Ön még nem talált ezeknek az elvárásoknak megfelelően szolgáltatást a tablettázáshoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a különböző vitaminok, étrendkiegészítők minőségét a gyártási körülmények is meghatározzák, a tablettázásban csakis a maximumot nyújtjuk. Ehhez korszerű technológia áll rendelkezésre. Ezzel nem csupán színvonalas termékek készülhetnek, hanem még a rövid határidőket is tudjuk tartani, így az árucikkek időben kikerülhetnek a boltok polcaira, és elkezdődhet az értékesítésük.

Szolgáltatásunk rugalmas és precíz, így mi is hozzájárulhatunk a jövőben étrendkiegészítői, vitaminjai sikeréhez. Ha felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná új vagy továbbfejlesztett termékeinek tablettázását, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Abliszterezés árainak részleteiről

bliszterezésA tabletták és kapszulák hosszú utat tesznek meg, míg az üzletek polcaira kerülnek, a gyártást követően a speciális csomagolásról is gondoskodni kell. A bliszterezés a csomagolási folyamat része, amit kifejezetten erre kialakított géppel végeznek. A bliszterezés árak a minőségről is sokat elárulnak. Mi kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a megfelelő ár-érték arányban kínáljunk szolgáltatásokat ügyfeleink számára, ennek megfelelően a bliszterezésre is nagy hangsúlyt fektetünk.

A bliszterezés árak több tényezőre is kiterjednek, így meghatározó a megrendelt mennyiség, a megrendelés határideje, és az is, hogy pontosan milyen géppel csomagolják a kapszulákat, tablettákat. Cégünk teljeskörű bérgyártást vállal az alapanyag megrendelésétől egészen a címkézésig. Ebbe a sorba illeszkedik a bliszterezés is. Minden folyamatot gondos minőségellenőrzés zár le, amivel biztosítjuk ügyfeleinknek a magas színvonalat.

A bliszterezés árakról szívesen nyújtunk részletekre kiterjedő tájékoztatást, ha felkeres minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Új étrend-kiegészítőt vezetne be? Válassza hozzá a bértöltést!

bértöltés Amikor egy cég új terméket vezet be, nagyon nehéz megjósolni a piac reakcióját. Sikeres lesz-e, fognak belőle vásárolni az emberek, vagy kudarcot vallanak vele? Minden terméknél van egy próbaidőszak, amikor már valamennyire meg lehet jósolni, hogy mi lesz a sorsa, viszont amíg nem látszik biztosan, hogy befutott lesz-e, addig érdemes a költségeket visszafogni, amennyire lehet. Például, ha egy étrend-kiegészítőről van szó, akkor célszerű a bértöltést választani ahelyett, hogy drága berendezéseket vásárolnánk a célra.

A bértöltés korántsem olyan jelentős költség, mint az ehhez szükséges eszközök megvásárlása. Cégünknél lehetőség van akár kis szériában is bértöltést igényelni, ami tökéletes arra, hogy szűk területen fel lehessen mérni a piaci reakciót az adott termékre. Az eszközökkel ráadásul nem Önnek kell foglalkoznia, ha meghibásodás lép fel; cégünk annak kezelésében is profi.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe Ön is a bértöltés lehetőségét! Megadott elérhetőségeinken szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást.

 

Vállaljuk a bérgyártást az egészségmegőrzés termékeihez is!

 

esentico.hu1A vitaminok és az étrend-kiegészítők mind olyan termékek, amiket előszeretettel vásárolnak a fogyasztók. Az egészség megtartása kiemelt szerepet játszik az emberek életében, akik igyekeznek az egyszerű és hatékony megoldásokat alkalmazni. Egy pár kapszulában megvan minden, ami ahhoz szükséges, hogy a szervezet minden fontos tápanyagot és vitamint megkapjon a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha azt szeretné, hogy a legnagyobb kihívásokkal teli időszakban is minden rendben menjen a gyártással! Vegye igénybe szolgáltatásainkat bérgyártással kapcsolatban! Vállaljuk bérgyártás keretein belül különféle kapszulázott termékek előállítását, így vitaminok, étrend-kiegészítők színvonalas gyártását is!

 

Segítünk Önnek is úgy, hogy a gyártás terhét levesszük a válláról, aminek köszönhetően több idő jut majd az egyéb teendőkre, a fejlesztésekre, a marketingre, vagy a terjesztésre. Használja ki a bérgyártás lehetőségét, és tegye sikeresebbé cégét jól felépített csapatmunkával!

 

Tájékozódjon a bérgyártással kapcsolatos részletekről honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 

Kapszulatöltés por állagú élelmiszerekhez!

 

esentico.hu2Az élelmiszereket nem csupán természetes formában lehet bevinni  a szervezetünkbe. A modern technológia vívmányainak hála ma már egy kis kapszula is elég, hogy a szervezetünknek megadjuk a napi, ajánlott mennyiséget a legfontosabb tápanyagokból.

 

Az étrend-kiegészítők tulajdonképpen kapszulázott élelmiszerek, amik nem rendelkeznek gyógyhatással, hanem tápanyagok, vitaminok, nyomelemek stb. pótlására használatosak. Ha valamiből koncentráltan szeretnénk bevinni a szervezetünkbe, nem kell kilószámra megvásárolni a boltban, elég csak egy articsóka-, vagy fahéjkapszulát bevenni.

 

A kapszulatöltés szolgáltatásunkkal azoknak a cégeknek a dolgát igyekszünk  megkönnyíteni, akik nem rendelkeznek saját gyártósorral, de szeretnék a legmagasabb színvonalon előállítani a termékeiket. Kapszulatöltést nagy tapasztalattal végzünk, 17 éve tökéletesítjük szolgáltatásainkat, hogy partnereinknek a legjobbat nyújthassuk.

 

Rendeljen tőlünk kapszulatöltést, érdeklődjön a részletekről elérhetőségeink egyikén!

 

 

Étrend-kiegészítők bérgyártása

Étrend-kiegészítők bérgyártása egészséges és kiegyensúlyozott életmód kialakítása és megtartása kiemelten fontos témakör, amely során elengedhetetlen a rendszeres és aktív testmozgás, valamint a változatos és egészséges táplálkozás, amely a szervezetünk és testünk hibátlan működéséhez, valamint a betegségek kialakulásának megelőzése érdekében szükséges. Az étkezés során fontos a minőségi és megfelelő mennyiségben történő tápanyagbevitel, azonban ezt természetes úton nem minden esetben oldhatjuk meg, ezért a korszerű étrend-kiegészítők remek lehetőséget nyújtanak.

A megnövekedett igényeknek köszönhetően nap, mint nap jelennek meg új étrend-kiegészítő készítmények a piacon, azonban ahhoz, hogy a fogyasztókhoz megbízható és igényes módon jussanak el ezek a hasznos termékek, szükséges a célnak megfelelő és modern designnal ellátott előállítás. A terméktulajdonos számára a bérgyártás lehetősége teljes körű és előnyös lehetőséget biztosít.

Cégünk számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja étrend-kiegészítő termékek bérgyártását az igényeknek és a mai elvárásoknak megfelelően, melyekért bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Kapszulatöltés az igényeknek megfelelően

KapszulatöltésAz egészségtudatos életmód következtében a különféle minőségi étrend-kiegészítő készítmények fogyasztása napjainkban egyre szélesebb körben elterjedt, melynek következtében a gyártókkal és forgalmazókkal szembeni elvárások is megnövekedtek. A különböző tápanyagforrások bevitele során elsődleges szempont, hogy az előállítási módszerek és a késztermékek megfeleljenek a szabványoknak, valamint a könnyen fogyaszthatóság elvének.

A kemény zselatin kapszulák manapság az egyik legmodernebb és funkcionálisan is minden szempontnak megfelelő kapszulák, melyek különböző méretben és színben elérhetőek az étrend-kiegészítő készítményeket gyártó cégek számára. A kapszulatöltés lehetősége kiváló megoldást nyújt olyan készítmények előállításához, melyek por állagúak, kellemetlen ízük vagy egyéb esetben indokolt, hogy kapszula formában fogyaszthatóvá váljanak.

Az igényeknek megfelelő kapszulatöltési szolgáltatásért tekintse meg weboldalunk széles szolgáltatási rendszerét, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy korszerű és minden igényt kielégítő készítményt kínálhasson vásárlói számára!

 

Miért zselatinkapszula?

Napjainkban rengeteg területen használják a zselatint, amely egy színtelen, csaknem ízetlen anyag. A zselatin alkalmazása a kapszulatöltésnél többek között azért előnyös, mert a gyógyszer védett a levegőtől és a nedvességtől.  

A gyógyszeriparban a zselatinkapszulákba történik a kapszulatöltés. A kapszulatöltésnél beszélhetünk lágy és kemény zselatin kapszulákról. A lágy zselatinkapszulákba olajokat, folyékony anyagokat, gyógyszeres oldatokat, míg a kemény zselatin kapszulatöltésnél port, vagy más sűrűbb gyógyszereket töltenek. (Cégünk csak kemény zselatin kapszulákba való töltést vállal)

A kapszulatöltésnél azért szükséges a zselatin bevonat, hogy a gyógyszer hatóanyagai ne károsítsák a gyomor nyálkahártyáját, vagy fordított esetben a gyomor savas közege ne rontsa a hatóanyagokat. A kemény és a lágy kapszulára jellemző a könnyű és higiénikus bevétel, a gyors felszívódás a gyomorban. A zselatinkapszulák nagy előnye, hogy nem irritálja a gyomrot és a beleket, sőt a kapszulák színezése is lehetséges, amely a fényvédelem miatt fontos.

Ön is szeretné, ha a kapszulatöltés zselatinkapszulákba történne? Mi segítünk! Cégünk célja, hogy a bérgyártás a legmagasabb színvonalon történjen. További információért keressen minket bizalommal!

 

Kapszulatöltés mesterfokon

kapszulatöltésNapjaink előrehaladott és felgyorsult világában mindenki a gyors és egyszerű megoldásokat keresi, legyen szó a szolgáltatóról vagy a fogyasztóról. Minden szolgáltatásnak igényre szabottnak és precíznek kell lennie.

Míg pár évtizeddel ezelőtt a kapszulatöltés lassú, és macerás feladat volt, és rengeteg nyersanyag kárba ment a folyamat közben, addig napjainkra, köszönhetően a modern technikáknak, ez már nem így van.

Természetesen a kapszulatöltés menete, ideje és minősége jelentősen függ a megbízott cégtől és az általuk használatos eszközöktől. Így különös tekintettel kell kiválasztani a megbízni kívánt vállalkozást. Egy profi cég munkatársai, amellett, hogy gyorsan és hatékonyan dolgoznak, igazodnak a megrendelő igényeihez, vállalják a termékek csomagolását és címkézését is, mindezt természetesen reális áron, akár kisebb darabszám esetén is.

Ha Ön is megbízható céget keres kapszulatöltés céljából, és fontos Önnek a lendületes munkavégzés, a precíz folyamat és a szakértő munkatársak, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Bízza ránk a bértöltést, és élvezze annak előnyeit!

Bízza ránk a bértöltést, és élvezze annak előnyeit!Szeretné kapszulázásra váró termékeit értékesíteni? Gondolkodik azon, hogy bértöltést vesz igénybe? Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi vagyunk azok, akiket erre a feladatra keres! A bértöltéssel számos olyan előnyhöz juthat, amivel megkönnyítheti a saját dolgát, és eredményesebben vezetheti vállalkozását! Persze mindez csak akkor valósulhat meg, ha a legjobb partnert választja.

Ebben az együttműködésben Ön csakis jól járhat, hiszen a töltés, kapszulázás minden teendőjét mi vállaljuk és kivitelezzük. Mindig elkészülünk határidőre, rövid idő alatt teljesítjük a megbeszélt mennyiséget, a bértöltést pedig magas színvonalon készítjük el. Önnek nem kell gondoskodnia a berendezésekről, a helyszínről, vagy az alkalmazottakról, csak átvenni a már elkészült termékeket. A bértöltés során ügyelünk az ár-érték arány megtartására, a folyamatos fejlesztéseket is szem előtt tartjuk és mindent megteszünk, hogy megrendelőink elégedettek lehessenek.

Amennyiben szeretne velünk dolgozni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

 

Árajánlatunkat kérje az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy a kapcsolat menüpontunkban!

Mák Kálmán ügyvezető
Tel.: 06-30/861-21-28
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.