Telefon: 06-30/861-21-28
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Google+
Youtube

Bérgyártás

Az Esentico Kft. Közép-magyarországi üzemében vállalja étrend-kiegészítők és kapszulázott/tablettázott élelmiszerek bérgyártását.

Az Esentico Kft. az igények felmérése után fejlett technológiájának köszönhetően magas színvonalon gyártja ügyfelei termékeit is: ebben az esetben igyekszünk a lehető legjobb ár-érték arányt biztosítani. Hozzájárulva a munkahelyek megtartásához, termékeink csomagolóanyaga Magyarországon készül.

Az Esentico Kft. székhelye Gödön, Pest megyében található. A HACCP szabványnak megfelelő gyárunkban folyik az új termékek fejlesztése is. 1998 óta működő cégünk kapacitása lehetőséget ad arra, hogy saját készítményeink gyártása mellett más vállalkozások számára is biztosítsuk étrend-kiegészítők és kapszulázott élelmiszerek bérgyártását.

Gyártasson bérkapszulát nálunk. Hívjon minket bátran.

A bérgyártás során is törekszünk az étrend-kiegészítők esetében a lehető legmagasabb színvonalon előállítani a termékeket.

Az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk üzemünkben a bérgyártás keretein belül:

  • kemény zselatinkapszulákba történő kapszulatöltés, (lágy zselatinkapszulát nem tudunk tölteni)
  • a kész tabletták, kapszulák csomagolása,
  • poranyagok csomagolása tasakokba,
  • címkézés.

A munkavégzést rugalmasan és gyors határidővel végezzük el a megadott darabszámban (akár kis mennyiségben is), reális áron.

 

Étrend-kiegészítők bérgyártása

Étrend-kiegészítők bérgyártása egészséges és kiegyensúlyozott életmód kialakítása és megtartása kiemelten fontos témakör, amely során elengedhetetlen a rendszeres és aktív testmozgás, valamint a változatos és egészséges táplálkozás, amely a szervezetünk és testünk hibátlan működéséhez, valamint a betegségek kialakulásának megelőzése érdekében szükséges. Az étkezés során fontos a minőségi és megfelelő mennyiségben történő tápanyagbevitel, azonban ezt természetes úton nem minden esetben oldhatjuk meg, ezért a korszerű étrend-kiegészítők remek lehetőséget nyújtanak.

A megnövekedett igényeknek köszönhetően nap, mint nap jelennek meg új étrend-kiegészítő készítmények a piacon, azonban ahhoz, hogy a fogyasztókhoz megbízható és igényes módon jussanak el ezek a hasznos termékek, szükséges a célnak megfelelő és modern designnal ellátott előállítás. A terméktulajdonos számára a bérgyártás lehetősége teljes körű és előnyös lehetőséget biztosít.

Cégünk számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja étrend-kiegészítő termékek bérgyártását az igényeknek és a mai elvárásoknak megfelelően, melyekért bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Kapszulatöltés az igényeknek megfelelően

KapszulatöltésAz egészségtudatos életmód következtében a különféle minőségi étrend-kiegészítő készítmények fogyasztása napjainkban egyre szélesebb körben elterjedt, melynek következtében a gyártókkal és forgalmazókkal szembeni elvárások is megnövekedtek. A különböző tápanyagforrások bevitele során elsődleges szempont, hogy az előállítási módszerek és a késztermékek megfeleljenek a szabványoknak, valamint a könnyen fogyaszthatóság elvének.

A kemény zselatin kapszulák manapság az egyik legmodernebb és funkcionálisan is minden szempontnak megfelelő kapszulák, melyek különböző méretben és színben elérhetőek az étrend-kiegészítő készítményeket gyártó cégek számára. A kapszulatöltés lehetősége kiváló megoldást nyújt olyan készítmények előállításához, melyek por állagúak, kellemetlen ízük vagy egyéb esetben indokolt, hogy kapszula formában fogyaszthatóvá váljanak.

Az igényeknek megfelelő kapszulatöltési szolgáltatásért tekintse meg weboldalunk széles szolgáltatási rendszerét, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy korszerű és minden igényt kielégítő készítményt kínálhasson vásárlói számára!

 

Miért zselatinkapszula?

Napjainkban rengeteg területen használják a zselatint, amely egy színtelen, csaknem ízetlen anyag. A zselatin alkalmazása a kapszulatöltésnél többek között azért előnyös, mert a gyógyszer védett a levegőtől és a nedvességtől.  

A gyógyszeriparban a zselatinkapszulákba történik a kapszulatöltés. A kapszulatöltésnél beszélhetünk lágy és kemény zselatin kapszulákról. A lágy zselatinkapszulákba olajokat, folyékony anyagokat, gyógyszeres oldatokat, míg a kemény zselatin kapszulatöltésnél port, vagy más sűrűbb gyógyszereket töltenek. (Cégünk csak kemény zselatin kapszulákba való töltést vállal)

A kapszulatöltésnél azért szükséges a zselatin bevonat, hogy a gyógyszer hatóanyagai ne károsítsák a gyomor nyálkahártyáját, vagy fordított esetben a gyomor savas közege ne rontsa a hatóanyagokat. A kemény és a lágy kapszulára jellemző a könnyű és higiénikus bevétel, a gyors felszívódás a gyomorban. A zselatinkapszulák nagy előnye, hogy nem irritálja a gyomrot és a beleket, sőt a kapszulák színezése is lehetséges, amely a fényvédelem miatt fontos.

Ön is szeretné, ha a kapszulatöltés zselatinkapszulákba történne? Mi segítünk! Cégünk célja, hogy a bérgyártás a legmagasabb színvonalon történjen. További információért keressen minket bizalommal!

 

Kapszulatöltés mesterfokon

kapszulatöltésNapjaink előrehaladott és felgyorsult világában mindenki a gyors és egyszerű megoldásokat keresi, legyen szó a szolgáltatóról vagy a fogyasztóról. Minden szolgáltatásnak igényre szabottnak és precíznek kell lennie.

Míg pár évtizeddel ezelőtt a kapszulatöltés lassú, és macerás feladat volt, és rengeteg nyersanyag kárba ment a folyamat közben, addig napjainkra, köszönhetően a modern technikáknak, ez már nem így van.

Természetesen a kapszulatöltés menete, ideje és minősége jelentősen függ a megbízott cégtől és az általuk használatos eszközöktől. Így különös tekintettel kell kiválasztani a megbízni kívánt vállalkozást. Egy profi cég munkatársai, amellett, hogy gyorsan és hatékonyan dolgoznak, igazodnak a megrendelő igényeihez, vállalják a termékek csomagolását és címkézését is, mindezt természetesen reális áron, akár kisebb darabszám esetén is.

Ha Ön is megbízható céget keres kapszulatöltés céljából, és fontos Önnek a lendületes munkavégzés, a precíz folyamat és a szakértő munkatársak, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Bízza ránk a bértöltést, és élvezze annak előnyeit!

Bízza ránk a bértöltést, és élvezze annak előnyeit!Szeretné kapszulázásra váró termékeit értékesíteni? Gondolkodik azon, hogy bértöltést vesz igénybe? Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi vagyunk azok, akiket erre a feladatra keres! A bértöltéssel számos olyan előnyhöz juthat, amivel megkönnyítheti a saját dolgát, és eredményesebben vezetheti vállalkozását! Persze mindez csak akkor valósulhat meg, ha a legjobb partnert választja.

Ebben az együttműködésben Ön csakis jól járhat, hiszen a töltés, kapszulázás minden teendőjét mi vállaljuk és kivitelezzük. Mindig elkészülünk határidőre, rövid idő alatt teljesítjük a megbeszélt mennyiséget, a bértöltést pedig magas színvonalon készítjük el. Önnek nem kell gondoskodnia a berendezésekről, a helyszínről, vagy az alkalmazottakról, csak átvenni a már elkészült termékeket. A bértöltés során ügyelünk az ár-érték arány megtartására, a folyamatos fejlesztéseket is szem előtt tartjuk és mindent megteszünk, hogy megrendelőink elégedettek lehessenek.

Amennyiben szeretne velünk dolgozni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

 

Árajánlatunkat kérje az alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy a kapcsolat menüpontunkban!

Mák Kálmán ügyvezető
Tel.: 06-30/861-21-28
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.