Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

A kávé bércsomagolásával is megbízhat bennünket!

kávé bércsomagoláskávé bércsomagolásának segítségével termékei frissen és aromákkal telítetten juthatnak el vásárlóihoz!

A kávé frissen őrölve a legfinomabb, mivel a benne található illat- és ízanyagok ekkor találhatóak meg benne a legnagyobb koncentrációban. Sajnos azonban ezek az anyagok könnyen párolognak, ezért a kávé az őrlést követően viszonylag gyorsan veszít az ízéből és illatából, hacsak nem csomagolják be a lehető leggyorsabban. A megfelelő csomagolás a legtöbbször vákuum segítségével oldja meg a termék frissen tartását, de természetesen más módszerek is léteznek, amelyek közös jellemzője, hogy komoly technikai felkészültség szükséges hozzájuk.

Ha az Ön vállalkozása nem rendelkezik a szükséges berendezésekkel, bízza cégünkre a feladatot! A kávé bércsomagolását szakszerűen és kedvező áron végezzük el, így nem csak Ön, de vevői is elégedettek lehetnek!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kávé bércsomagolásával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!