Telefon: 06-30/861-21-28
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Google+
Youtube

Cikkek

Csomagolás

Párnatasak-gyártás:
Tevékenységeink közé tartozik a párnatasakok gyártása. Megrendelőink igényeit mindig figyelembe vesszük, ezért több fóliát gyártó céggel is kapcsolatban állunk. Az általunk gyártott párnatasakokat négy oldalas hegesztéssel készítjük, szélesség: 50mm-től 150mm-ig; magasság: 50mm-től 250mm-ig (kávés cukorzacskótól az instant leveses zacskóig). A párnatasakokat ellátjuk a könnyebb kinyithatóság kedvéért bevágással (easy open). Igény szerint gyűjtőkartonban is elhelyezzük a párnatasakokat. Vállaljuk:

 • Por állagú anyagok csomagolását.
 • Folyadékokat, géleket, akár temperált körülmények között, ha szükséges, mint például: a méz.
 • Igény szerint védőgázas csomagolásra is van lehetőség.
 • A por állagú premixeket előkészítjük, bekeverjük adott receptúra alapján, ebben segítséget nyújthat gyógyszeripari-technológusunk.
 • Termék gyártmánylapjának megírásában segít élelmiszeripari mérnökünk.
 • Termék notifikációs ügyintézését vállaljuk. (OÉTI)
 • Párnatasakokra igény szerint nyomtatunk QR-kódot, BAR kódot, valamint LOT számot. (A grafikai anyagot a Megrendelőnek kell biztosítania). A grafikák akár a tasak mindkét oldalán elhelyezhetők.

Ha már rendelkezi gyártmánylappal és engedélyekkel a termék gyártásáról,
Ha engedéllyel még nem rendelkező, de az összetételében pontosan meghatározott termék gyártásáról,

Vegye igénybe csomagolás és kapszulatöltési szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Ha még csak elképzelés szintjén érdeklődik a termék gyártásáról, keresse csapatunkat, mi segítünk ötletei megvalósításában!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!


Lépjen velünk kapcsolatba!

Profizmus az élelmiszer csomagolásban

élelmiszer csomagolás

A gyógyszergyártás, a technikai fejlődés, a napjainkban megnövekedett gyógyszerigény, és az egyre szélesebb körben terjedő vény nélkül kapható gyógyszerek megkövetelték a csomagolás fejlődését is, mely mindig is szigorú szabályok alapján történt, és nincs ez másképp ma sem.

Ha a legjobb szakemberekre szeretné bízni az élelmiszer csomagolást, válasszon minket!

Az Esentico Kft. csomagolásai minden szempontból tökéletesen megfelelnek a törvényhozók, a gyártók és a vevők elvárásainak is. Ez nem könnyű feladat, hiszen területenként eltérő a szabvány és a törvény is, de csapatunk mindig a profizmusra törekszik!

Mi azonban széleskörű technikával rendelkezünk. Igényfelmérést is készítünk, hogy az csomagolásokat az Ön által felállított kritériumok alapján, gyorsan, jó minőségben és költséghatékonyan tudjuk előállítani. Az Esentico Kft. mindig tartja a lépést a fejődéssel!

Forduljon hozzánk bátran! Készséggel válaszolunk kérdéseire, melyeket feltehet e-mailben, vagy telefonon keresztül.

 

Párnatasak-gyártás élelmiszereknek

Párnatasak-gyártás élelmiszereknek

A csomagolástechnika rendkívül nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt évek során, így a mai módszerekkel és gépekkel már profi csomagolások gyártására van lehetőség, mind a gyógyszeriparban, mind az élelmiszeriparban. Mindkét iparág megköveteli a biztonságos és tartós csomagolást, hiszen ahogyan a gyógyszerek, úgy az élelmiszerek is komoly előírások szerint készülnek és ezt a tárolás során is tartani kell.

A párnatasakok fóliából készülnek, négy oldalas hegesztéssel és nyitózárral, az igények előzetes felmérésével. A párnatasakok lehetővé teszik a por állagú anyagok, víz és levegőmentes tárolását, hogy a termék kibontás előtt megőrizhesse a megfelelő minőséget, mellyel készült. Elkészítjük a termék gyártmánylapját és vállaljuk notifikációs ügyintézését is, profi szakemberek segítségével.

Ha Ön is szeretne egy megbízható céget élelmiszerei csomagolására, válasszon minket és segítünk megvalósítani elképzeléseit! Kérdéseivel és igényeivel forduljon cégünkhöz, közös megegyezés alapján, profi szakemberek segítségével elkészítjük a megfelelő csomagolást termékeihez!

 

A védőgázas csomagolás tulajdonságai és előnyei

csomagolás

Napjainkban a csomagolóipar elsődleges feladata, hogy földrajzi helyzettől, éghajlattól és egyéb körülményektől függetlenül minden fogyasztó igényeinek megfelelően hozzájuthasson különféle élelmiszerekhez és fogyasztási cikkekhez, melyhez szorosan köthető a tartósítás feladata is. A mai modern elvárásokhoz igazodva az egyik legfejlettebb, természetesebb és egyre inkább elterjedt tartósítási és csomagolási módszer a védőgázas csomagolás.

A különféle termékek levegővel érintkezve fizikai, biokémiai, mikrobiológiai folyamatokon mennek keresztül, azaz állagromlás következik be, ezzel szemben nyújt hatékony védelmet a védőgázas csomagolás.

A különféle élelmiszerek és étrend-kiegészítők védőgázas csomagolásának előnyei:

 • A termék látható és érzékelhető tulajdonságainak megőrzése, például szín, állag, illat, íz, stb.
 • A termék nem látható tulajdonságainak megőrzése, például az elszaporodó mikroorganizmusokkal szembeni védelem, stb.
 • A szavatossági idő meghosszabbítható
 • Természetes módszerrel őrizhető meg az állag különféle káros konzerváló anyagok mellőzéséve

Cégünk igény esetén profi és korszerű technológiai háttérrel vállal védőgázas csomagolással kapcsolatos megbízásokat, valamint egyéb termékcsomagolással kapcsolatos szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésére, melyekért tekintse meg további információinkat!

 

Miért érdemes a védőgázas csomagolást használni?                                                                                           

 

A csomagolástechnika egyik legjobban fejlődő területe a védőgázas csomagolás. Ez a módszer számos országban több évtizedes múltra tekint vissza.

esentico.hu

 

A védőgázas csomagolást először Dániában alkalmazták az 1970-es évek végén, de mára már az egész világon elterjedt. Ez a típusú technika széles körben alkalmazható az élelmiszeripar számos területén, többek között alkalmas húskészítmények, sajtok, gyümölcsök és készételek csomagolására is. Ez olyan megoldást nyújt az élelmiszerek számára, hogy ennek köszönhetően az előzetesen vákuumozott csomagolás légterébe olyan gázkombinációt juttatnak, amely az adott termék színére, megjelenésére kedvezően hat. Ezeknek az élelmiszeripari felhasználása engedélyezve van, a termékkel érintkezve pedig teljesen ártalmatlanok.

 

A védőgázas csomagolás legnagyobb előnye, hogy tartósítószerek alkalmazása nélkül is képes megőrizni a termék minőségét, emellett nem ütközik az egészséges táplálkozás irányelveivel.

 

Válasszon minket, ha tökéletes védőgázas csomagolásra van szüksége!

 

Mit érdemes tudni a méz csomagolásáról?

 

csomagolásA méz az egyik legősibb élelmiszerünk. Édes íze, aranyló színe mindenkit elcsábít, mindemellett még egészséges is. Elengedhetetlen kellék az étkezőasztalon, rengeteg recept hozzávalója, és bizonyos betegségek egyik legnagyobb ellensége.

 

A mai modern világban a méz csomagolása is sokkal korszerűbb. Legtöbbször üveges formában találkozunk vele az üzletek polcain. Ám sok olyan hely van, ahol a mézek adagolását nem lehet kényelmesen és egyszerűen megoldani egy nagy üveg mézzel, így például kávéházakban, cukrászdákban, éttermekben, kórházakban, vagy esetleg egy rendezvény során. Erre jelent megoldást a méz tasakos csomagolása.

 

Cégünk évek óta foglalkozik párnatasak gyártással, és az olyan élelmiszerek csomagolásában is szakértő, mint a folyékony méz. A kis méretű tasakokból egyszerűen és ragadásmentesen adagolható a méz. Nem kell attól tartania, hogy a csomagolásból kifolyik, hiszen megbízható technológiával dolgozunk, ami garantálja, hogy a termék ép és sértetlen maradjon a felhasználás pillanatáig!

 

Ha Ön is szeretné termékét biztonságosan becsomagoltatni, válasszon minket! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Élelmiszer csomagolás felsőfokon

 

Az emberekben már az ősidőktől fogva kialakult, hogy a nehezen megkaparintott élelmiszereket elrejtsék, valamilyen úton-módon becsomagolják, így óvva minél jobban a külső behatásoktól. Az élelmiszer csomagolás technikája napjainkra óriásit fejlődött.élelmiszer csomagolás

 

Kifejlesztettek egy speciális tasakot, melyben nemcsak az átlag élelmiszerek tárolása megoldott, de az olyan termékek, mint például méz, por állagú szerek, és folyékony termékek is tárolhatóak. Ezek a tasakok különös innovációnak számítanak élelmiszer csomagolás szempontjából. Nem csak a tárolást oldják meg, de megóvják a bennük tárolt termékeket az erjedéstől, portól, és más szennyező anyagoktól.

 

Fontos, hogy az élelmiszer csomagolás időtálló, minőségi és strapabíró legyen. Az általunk gyártott tasakok magas színvonalúk, biztonságosak és igény szerint védőgázas csomagolásra is van lehetőség. Ha Önnek is korszerű élelmiszer csomagolásra van szüksége és érdeklődik a modern technika újdonságai iránt, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Az igényes párnatasak a jó eladás kulcsa

élelmiszer csomagolás

Az élelmiszer csomagolása egy olyan sarkalatos pontja az eladások mértékének, amelyet érdemes figyelembe venni, hiszen jelentősen befolyásolja azt. Senki sem vásárol szívesen igénytelenül kinéző terméket, sokkal vonzóbbak tudnak lenni a következetesen kialakított, átgondolt formák.

A párnatasak pedig pontosan egy ilyen élelmiszer csomagolási mód!

Lehet szó folyadékokról, porokról vagy zselés anyagokról, a párnatasak megállja a helyét. Ezek a termékek igénylik azt, hogy az élelmiszer csomagolás résmentes legyen és tartós, márpedig mi más biztosíthatná ezt jobban, mint egy négy oldalán hegesztett tasak?

Cégünk emellett biztosítja, hogy a megrendelő által hozott grafika is megjelenjen a tasakon, ami szintén fokozza az eladhatóságot. Gondoljon csak bele, ugye Ön is szívesebben vásárol meg olyan terméket, amelynek a külseje is vonzó?

Döntsön Ön is egy profi megoldás mellett! Kérjen tőlünk élelmiszer csomagolást, válassza a párnatasakot és garantáltan nem fog csalódni az eredményben!

 

Óvja termékeit párnatasakkal!

Szinte az összes nagyobb cégnél használnak párnatasakokat az élelmiszer csomagoláshoz. Ennek előnye, hogy megbízható és ellenőrizhető védelmet nyújt a benne tárolt élelmiszerek vagy egyéb készítmények számára, illetve védőgázos csomagolás esetén a tartósítást is képes szavatolni.esentico.hu.16maj

A párnatasakokba a legkülönfélébb élelmiszereket és készítményeket csomagolhatjuk, mint például kávékat és teafüveket, száraz élelmiszereket, gyógyszerkészítményeket, illetve bármilyen terméket, melyet biztonságban szeretnénk eljuttatni a vevőkhöz. A párnatasakok bizalmat is keltenek a vásárlókban, azzal, hogy az adott termék higiéniai körülményeit szavatolják. A tasakokat elláthatjuk különböző mintákkal, QR kódokkal és feliratokkal, hogy termékünk igazán egyedi lehessen.

Válasszon minket, ha szeretné profikra bízni az élelmiszer csomagolást! Párnatasakjainkat egyénileg, kizárólag az Ön igényeihez szabva készítjük el, hogy azok mindenképpen azt nyújtsák, amire Önnek szüksége van! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!