Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Bliszterezés

A tabletták és kapszulák hosszú utat tesznek meg, míg az üzletek polcaira kerülnek, a gyártást követően a speciális csomagolásról is gondoskodni kell. A bliszterezés a csomagolási folyamat része, amit kifejezetten erre kialakított géppel végeznek. A bliszterezés árak a minőségről is sokat elárulnak. Mi kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a megfelelő ár-érték arányban kínáljunk szolgáltatásokat ügyfeleink számára, ennek megfelelően a bliszterezésre is nagy hangsúlyt fektetünk.

A bliszterezés árak több tényezőre is kiterjednek, így meghatározó a megrendelt mennyiség, a megrendelés határideje, és az is, hogy pontosan milyen géppel csomagolják a kapszulákat, tablettákat. Cégünk teljeskörű bérgyártást vállal az alapanyag megrendelésétől egészen a címkézésig. Ebbe a sorba illeszkedik a bliszterezés is. Minden folyamatot gondos minőségellenőrzés zár le, amivel biztosítjuk ügyfeleinknek a magas színvonalat.

A bliszterezés árakról szívesen nyújtunk részletekre kiterjedő tájékoztatást, ha felkeres minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Bliszterezés: az Ön termékeit is becsomagoljuk!

BliszterezésA bliszterezést az Ön cége számára is kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk, de más termékei csomagolását is ránk bízhatja!

Ha olyan termékeket gyárt, amelyek csomagolásaként a bliszterezés a legmegfelelőbb, de nincs kapacitása ezzel is foglalkozni, érdemes ezt a feladatot kiszerveznie egy olyan partnernek, amely nem csak a csomagolást vállalja, de akár más munkafázisokba is besegédkezhet, az árai kedvezőek, és minden esetben tartja magát a határidőkhöz. Ilyen céget persze nem könnyű találni, de, ha Ön ezt a cikket olvassa, van egy remek hírünk: már meg is találta leendő partnerét!

Cégünk ugyanis - többek között - bliszterezéssel is foglalkozik, és vállaljuk az Ön termékeinek csomagolását is! Legyen szó étrend-kiegészítőkről, vitaminokról, vagy akár kisebb méretű alkatrészekről, ránk számíthat. Az általunk alkalmazott megoldásokkal biztos lehet benne, hogy a csomagolás tökéletes védelmet nyújt a belé zárt terméknek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a bliszterezéssel termékei számára, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Bliszter csomagolás: maximális védelem a kapszulák, tabletták számára!

BliszterezésBliszterezés a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelően, rövid határidővel, tudja biztonságban a termékeit!

A különböző kapszulák, étrendkiegészítő tabletták igencsak hosszú utat tesznek meg, mielőtt kikerülnek a kereskedések polcaira. Ez idő alatt rengeteg káros, külső tényezőnek vannak kitéve, elég csak a nedvességre gondolni. Mindezek komoly minőségbeli romlást idézhetnek elő a szállítás során, ezért fontos, hogy a termékek olyan csomagolást kapjanak, ami teljeskörű védelmet nyújt számukra. Amennyiben nem szeretné, hogy kellemetlen meglepetések érjék a tabletták, kapszulák szállításakor, keressen bennünket a bliszter csomagolásért!

bliszterezéssel maximális biztonságban tudhatja a termékeit. A speciális csomagolás százszázalékos védelmet biztosít a külső tényezőkkel szemben a kapszulák, tabletták számára, így a termékek épségben megérkezhetnek az üzletekbe.

Az általunk kínált megoldással elkerülhető a termékek minőségbeli romlása. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!