Telefon: 06-30/861-21-28
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Minőség

Az Esentico Kft.tevékenységével növelni kívánja a hazai innováció erősödését. Olyan speciális termékek gyártását és forgalmazását tűzte ki célul, melyek egyedülállóak a piacon. A hatóanyag és hatás készítményeinkben prémium minőséggel és elérhető árral párosul. Több készítményünk nyert szakmai díjakat, és porfóliunk legújabb termékcsaládja oltalom alá került az iparjognak megfelelően. Újat tudtunk mutatni a világnak mind a védjegy, mind a szabadalom és mind a formatervezés területén is.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szeretne minőségi étrend-kiegészítőket vásárolni? Tegye meg nálunk kedvező áron!

Az Esentico Kft. tevékenységét (étrend-kiegészítők gyártása, előállítása, csomagolása, forgalmazása) 2012-től a HACCP szabvány követelményeinek megfelelően végzi.
A HACCP (a Hazard Analysis and Critical Control Points angol elnevezés rövidítése) rendszer célja, hogy a fogyasztók részére értékesített élelmiszer ne legyen az egészségre ártalmas.
A HACCP rendszer lényege az alábbiakban összegezhető:

  • minden élelmiszer-előállítónak- vagy forgalmazónak tudnia kell, hogy tevékenysége során az élelmiszerbe milyen egészségre ártalmas anyagok kerülhetnek be;
  • ezekkel az egészségre ártalmas anyagokkal a technológia során mi történik;
  • milyen intézkedéseket kell tenni annak érdekében, hogy az egészségre ártalmas anyag az élelmiszerbe lehetőleg ne kerüljön be, vagy ha bekerült, a technológia során ez ártalmatlan mértékűre csökkenjen, vagy megszűnjön;
  • milyen saját, belső ellenőrzéseket lehet és kell bevezetni a fentiek elérése érdekében.

A Minősítő okirat PDF formátumú letöltése: HACCP tanúsítvány.

Az Esentico Kft. piliscsabai üzemében a HACCP tanúsítvány mellett 2016-tól ISO22000 tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A tanúsítvány letőltése: ISO22000 tanusítvány