Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Kapszulatöltés

Az élelmiszereket nem csupán természetes formában lehet bevinni  a szervezetünkbe. A modern technológia vívmányainak hála ma már egy kis kapszula is elég, hogy a szervezetünknek megadjuk a napi, ajánlott mennyiséget a legfontosabb tápanyagokból.

Az étrend-kiegészítők tulajdonképpen kapszulázott élelmiszerek, amik nem rendelkeznek gyógyhatással, hanem tápanyagok, vitaminok, nyomelemek stb. pótlására használatosak. Ha valamiből koncentráltan szeretnénk bevinni a szervezetünkbe, nem kell kilószámra megvásárolni a boltban, elég csak egy articsóka-, vagy fahéjkapszulát bevenni.

A kapszulatöltés szolgáltatásunkkal azoknak a cégeknek a dolgát igyekszünk  megkönnyíteni, akik nem rendelkeznek saját gyártósorral, de szeretnék a legmagasabb színvonalon előállítani a termékeiket. Kapszulatöltést nagy tapasztalattal végzünk, 17 éve tökéletesítjük szolgáltatásainkat, hogy partnereinknek a legjobbat nyújthassuk.

Rendeljen tőlünk kapszulatöltést, érdeklődjön a részletekről elérhetőségeink egyikén!

 

Kapszulatöltés professzionális környezetben

KapszulatöltésNincs lehetősége a kapszulatöltésre? Az átalakítás helyett válassza bátran szolgáltatásunkat, amellyel jelentős időt, pénzt spórolhat meg!

Sokan szeretnének forradalmi termékeket piacra dobni az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban, azonban ennek gyakran technikai akadálya van. Nem áll rendelkezésre olyan műszaki háttér, ami lehetővé tenné a folyamatos gyártást, kapszulatöltést.

Az, hogy belevágjanak az átalakításba, nem mindenkinél jöhet szóba, ugyanis ez egyeseknek energia és pénz szempontjából óriási terhet jelenthet. Ilyenkor sem kell elvetni az ötleteket, cégünkre maximálisan számíthatnak az érdeklődők!

Bátran fordulhatnak hozzánk, velünk könnyedén megvalósíthatók a tervek. A kapszulatöltés terén is professzionális megoldásokat kínálunk, szolgáltatásunkkal jelentős pénzt és időt lehet megspórolni. Nem kell drága átalakításokba fogni ahhoz, hogy az érintettek új étrend-kiegészítőket dobjanak a piacra.

Kedvező szolgáltatásunkkal hosszú távon számolhat, folyamatosan rendelkezésre állunk a kapszulatöltéshez. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Vitaminkapszulázás: kínálja termékeit professzionális formában!

vitaminkapszulázásÉtrend-kiegészítők gyártásával foglalkozik, de a kapszulatöltéshez nem áll a rendelkezésére gyártósor, vagy épp elegendő helyet nem tud biztosítani a vitaminkapszulázáshoz? A probléma megoldható: a mi segítségünkkel!

A vitaminkapszulázás, illetve az egyéb étrend-kiegészítők kapszulába való töltése meglehetősen helyigényes művelet, hiszen az erre szolgáló berendezések igencsak méretesek, és ahhoz, hogy nagyobb mennyiséget is elő lehessen állítani az adott termékből, több ilyen gép egyidejű működtetése szükséges. Cégünk azonban épp erre a feladatra szakosodott, tehát, ha Önnek nem áll a rendelkezésére a megfelelő technika, hely, személyzet és szaktudás a vitaminok kapszulázásához, érdemes partnerül bennünket választania!

A vitaminkapszulázásban és egyéb termékek kapszulába való töltésében évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, és munkánkat precízen, pontosan, a higiéniai előírások maximális betartásával végezzük. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége lenne szolgáltatásunkra; kérjen árajánlatot megadott elérhetőségeink egyikén!