Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Bliszterezés

Bliszterezés kedvező áron, rövid határidővel - ha a cél a lehető legbiztonságosabb csomagolás.

Continue...

Kapszulázás

Kapszulázás rövid határidővel, kedvező feltételekkel, az Ön igényei szerint - válasszon bennünket partneréül!

Egy induló vállalkozás számára komoly terhet jelent a különféle berendezések és eszközök beszerzése, a megfelelő méretű helyiségek biztosításáról már nem is beszélve. Szerencsére vannak olyan folyamatok, amelyek kiszervezhetőek partnercégek felé, így a termékek előállítása lényegesen leegyszerűsíthető, a költségek pedig csökkenthetőek; ilyen a kapszulázás is.

Continue...

Táplálékkiegészítő bérgyártás, korszerű megoldások, felszerelt gyártói terület, alapozza meg termékei minőségét hosszú távon cégünkkel! Continue...


por állagú anyagok csomagolása

Por állagú anyagok csomagolása, rugalmas, megbízható szolgáltatás keretein belül, professzionális környezetben, válasszon minket!

por állagú anyagok csomagolásához sokan keresnek megbízható, minőségi szolgáltatást, ami után valóban színvonalas formában kerülhetnek ki a termékek a boltok polcaira. Amennyiben Ön még nem találta meg a megfelelő céget ehhez, ne kutasson tovább, mert mi valóban a maximumot nyújtjuk ezen a területen is!

Continue...

vitamin bérgyártás

vitamin bérgyártás professzionális megoldást jelent, ami a fogyasztók érdekeit is szolgálja, bízza ránk Ön is készítményeit!

Continue...

További cikkeink...

  1. Teszt