Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

KapszulatöltésA kapszulatöltés plusz egy megoldandó feladat, ami nem csak lelassíthatja, de meg is drágíthatja a gyártást, ezért érdemesebb kiszervezni.

A kapszulatöltéshez számos berendezésre, illetve elegendő helyre van szükség; egy kisvállalkozás esetében ezek olyan problémákat okozhatnak, amik megakadályozhatják akár az üzlet beindítását is. Szerencsére nem nehéz olyan partnereket találni, amelyek segíthetnek az egyes részfeladatok elvégzésében, így például a kapszulatöltésben is. Ebben az esetben ugyanis nincs szükség a drága berendezések beszerzésére, és a helyhiány miatt sem kell átszervezni a munkát, csupán felkérni egy, a kapszulatöltésben szakértőnek számító partnercéget a feladat átvállalására.

Continue...

élelmiszer csomagolásAz élelmiszerek csomagolása többféleképpen is megoldható az élelmiszer típusa, illetve a megrendelő elképzelési szerint - mi mindegyiket megvalósítjuk!

Cégünk egy partnerségi megállapodás keretein belül vállalja élelmiszerek csomagolását, azaz az Ön termékeit látjuk el a megfelelő csomagolással. Többféle csomagolástípussal is dolgozunk, így például tasakos, vagy védőgázas csomagolást is tudunk készíteni, illetve a kapszulázást és a bliszterezést is megoldjuk.

Continue...

Por állagú anyagok csomagolásaPor állagú anyagok csomagolása, professzionális környezetben. Legyen az ügyfelünk, és válasszon praktikus opciót a por anyagok árusításához!

por állagú anyagok csomagolását nem lehet a véletlenre bízni. Mindenképp olyan opcióra van szükség, amely valóban megbízható, és gondoskodik arról, hogy a termék véletlenül se szóródjon ki a csomagolásból. Amennyiben Ön is szeretné elkerülni a kellemetlen baleseteket, keressen minket a csomagolás kivitelezéséért!

Continue...

kapszulázott étrend-kiegészítők bérgyártásakapszulázott étrend-kiegészítők bérgyártásának segítségével még kis gyártási kapacitás esetén is sikeres lehet vállalkozása - bízza ránk a feladatot!

Új terméket szeretne piacra dobni, de a gyártási kapacitása nem elegendő még egy készítmény piacra dobásához és a meglévő paletta folyamatos utánpótlásának biztosításához? Nem kell lemondania a terveiről, ha egy olyan partnerre bízza a kapszulázott étrend-kiegészítők bérgyártását, amely nem csak tapasztalattal rendelkezik e téren, de a csomagolást is vállalja Ön helyett. Continue...

Kapszula töltésKapszula töltés rövid határidővel, rugalmasan, megbízható szolgáltatónál. Legyen az ügyfelünk, és bízza ránk a munkákat, a minőség garantált!

kapszula töltéssel kapcsolatban sokaknak fontosak a rövid határidők, ugyanis az üzleti partnerek bizonyos esetekben igen hamar szeretnék bekérni a termékeket. Ahhoz, hogy lehessen alkalmazkodni az elvárásokhoz, mindenképp felkészült szolgáltatóra van szükség, amelynek felszereltsége biztosítja a gyorsaságot. Amennyiben Önnek is lényegesek a rövid határidők, forduljon hozzánk bizalommal!

Continue...