Telefon: 06-30/861-21-28
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Kapszulázás

3-as, 2-es, 1-es, 0-ás, 00-ás méretben kapszulázunk.
A kapszulákat üvegbe töltjük, felcímkézzük.
Premixek keverését is vállaljuk

 

A kapszula előnyei

Gyógyszereket és táplálék kiegészítőket gyártó cégek gyakran alkalmazzák a kapszulás megoldást termékeik csomagolására. A cégünk által vállalt kapszulatöltésnek számos előnye van, az alábbiakban ezeket ismertetjük.

A kapszulák könnyen lenyelhető formában tartalmazzák a hatóanyagokat. A gyomorba leérve gyorsan szétesnek, ezáltal biztosítva a hatóanyag mielőbbi felszívódását. Sokan próbálkoznak a kapszula szétszedésével és a benne lévő por italban vagy ételben való elfogyasztásával, ez azonban sokszor nagyon rossz megoldás. Sok esetben azért töltik kapszulába az adott anyagot, mert az károsítaná a nyálkahártyát, vagy maga a gyomorsav tenné tönkre azt. Így a gyógyszer vagy táplálék kiegészítő vagy hatástalanná válik, vagy számos mellékhatást is okoz. A szétszedés ellen ma már különböző zárórendszerek léteznek.

Ha kapszulatöltéssel kapcsolatban keresgél, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel segítenek kérdései megválaszolásában! Válasszon Ön is hatékony, modern megoldást termékei csomagolására!

 

Van-e félnivalónk a zselatinkapszuláktól?

A zselatint, ha máshonnan nem is, de konyhából ismerhetjük. Persze a konyhai felhasználás mellett a gyógyszeripar, a szépségipar is előszeretettel alkalmazza különböző termékeik csomagolására, bizonyos anyagok helyettesítésére.

A mai modern orvostudományban is kapszulázzák a gyógyszereket, a megfelelő időben történő gyógyszer felszabadítás érdekében, vagy a célzott helyre történő, hatékonyabb bejuttatás érdekében.

Hasonló szerepe van a zselatinkapszuláknak is, viszont amellett, hogy megfelelő időben szabadítják fel a hatóanyagot, van még egy előnyük. A megszokott tablettákhoz képest, a felületük jóval puhább és csúszósabb, ezáltal könnyebben lenyelhetőek, nem kaparják a nyálkahártyát.

Cégünk vállal kemény zselatinkapszulákba kapszulatöltést, korszerű eszközökkel és precíz munkával végezzük feladatunkat. Amennyiben Ön is szeretne igazán modern és hatékony megoldást kínálni az érdeklődőknek, válassza a zselatinkapszulákat, és bátran forduljon hozzánk kapszulatöltéssel kapcsolatban!

 

Új csonterősítőt dobna a piacra? Keressen fel minket kapszulatöltésért!

kapszulatöltésModern világunkban az emberek előszeretettel fogyasztanak különféle étrend-kiegészítőket, mert a felgyorsult életben nehéz odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Sajnos sokszor idő hiányában nem eszünk rendesen, nagyon kevés például az az ember, aki elegendő zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. A mozgásszegény életmód elősegíti a csontok és ízületek kopását is, ezért népszerűek a különféle csonterősítő készítmények. Úgy döntött, hogy piacra dob egy hatékony csonterősítőt? Remek ötlet, ráadásul cégünk kedvező áron vállalja a kapszulatöltést!

kapszulatöltés a por állagú étrend-kiegészítők esetében ideális megoldás, mint amilyenek általában a csonterősítők is. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezzel kapcsolatban, ezért biztos lehet benne, hogy az általunk végzett munkában nem fog csalódni!

Amennyiben kérdése van a kapszulatöltéssel kapcsolatban vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen adnak bővebb tájékoztatást a részletekről.