Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

Poranyagok bérgyártása kisebb mennyiségben is

Poranyagok bérgyártásaPoranyagok bérgyártása és csomagolása a megrendelők igényei szerint, rövid határidővel, akár kisebb mennyiségben is!

Amikor vitaminokról van szó, a kapszulák és tabletták kerülnek előtérbe, ám nem mindenki szereti ilyen formában fogyasztani az étrendkiegészítőket. A gyártóknak viszont mindenkire gondolniuk kell, ezért amit lehet, illetve érdemes, ajánlott por formában is árulni. Cégünk ebben is tud segítséget nyújtani, hiszen szolgáltatási palettánkat a poranyagok bérgyártása, illetve csomagolása is erősíti. Ha elsősorban Ön is tabletták, kapszulák formájában dobja piacra termékeit, de kisebb mennyiségben italba keverhető formában is szeretne étrendkiegészítőket árulni, bízza ránk az ehhez kapcsolódó teendőket!

Jól felszerelt üzemünkben a poranyagok tasakokba csomagolására is van lehetőség, a poranyagok bérgyártását szakszerűen és precízen, a megrendelők elvárásainak megfelelően végezzük. Amennyiben minket választ partnernek, biztos lehet benne, hogy tartjuk magunkat az előre egyeztetett határidőkhöz, így a gyártási folyamat zökkenőmentesen haladhat.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha érdekli a poranyagok bérgyártása és csomagolása!