Telefon: 06-20-983-4734
E-mail: info@esentico.hu
Facebook
Youtube

MAKKA® Gyömbéres zöld kávé

makka gyömbér

 

 

MAKKA® Gyömbéres zöld kávé - reklámfilm

A zöld kávé az ízletes kávé élvezete mellett zsírégető és antioxidáns hatása van, csökkenti az éhségérzetet és energikussá tesz egész nap. A zöld kávé a koffeintartalmának köszönhetően felfrissít, élénkít, aktivizál, pedig a benne található koffein nem ugyanaz, mint ami a feketekávéban található. A feketekávé más összetételű koffeintartalma csak rövidtávra és hirtelen aktivizálja a szervezetet, a zöld kávéban található koffein azonban lassan és hosszabb időre éri el ugyanezt a hatást.

A MAKKA gyömbéres zöld kávéban pedig ezen felül még a gyömbér jótékony hatása is érvényesül. A gyömbér a kínai és az indiai ételek egyik alap fűszere, az indiaiak főzéshez és emésztési problémák enyhítéséhez használják. Emellett különösen ismert még nyugtató hatásáról.

Mit nyerhetsz a MAKKA® Gyömbéres Zöld kávé fogyasztásával?

Különleges ízt:
A gyömbéres kávé különlegességét a gyömbér egyedi ízvilága adja, amely kellemes fűszeresség mellett melegségérzetet ad a hideg napokon.
Emésztést egyszerűen
A gyömbér, mint fűszernövény ismert nyugtató és baktériumölő hatásáról, valamint a hányingerre, emésztési problémákra gyakorolt jótékony hatásáról. A gyömbéres kávé, így a kávé zamatának és a gyömbér egyedi ízének élvezete mellett jótékony hatással lehet a gyomorbántalmakra.
Fogyókúrához is ideális!
A zöld kávé kiegészíti a gyömbér emésztésre gyakorolt jótékony hatását, ráadásul serkentheti az anyagcserét és tökéletes kiegészítője lehet a fogyókúrának is, hiszen klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, és csökkentheti az éhségérzetet. Emellett a zöldkávé felrissít, élénkít és energikussá tesz egész nap!